BKR Vattenflaska Spiked Tutu Light Pastell Pink 500 ml
1/1
BKR

BKR Vattenflaska Spiked Tutu Light Pastell Pink 500 ml

BKR har snabbt fått en trogen beundrarskara och gjort sig förtjänt av sitt rykte som den mest vanebildande och omtyckta vattenflaskan. Läs mer
369 kr
(rek.pris 399 kr)
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen.
Tillfälligt slut - fråga vår kundtjänst om alternativ! 

Produktinformation

Beskrivning

BKR har snabbt fått en trogen beundrarskara och gjort sig förtjänt av sitt rykte som den mest vanebildande och omtyckta vattenflaskan. Den här fina flaskan kommer att förändra hur du dricker vatten framöver.

bkr är gjord av glas, det ultimata rena materialet, och omsluten av mjukt silikon är denna eleganta uppfinning en vackert designad lösning på en överförpackad och plastig engångsvärld. Älskad av stjärnor och såld genom de bästa återförsäljarna internationellt.

Du kan använda din bkr-flaska om och om och om igen och fylla den med det du vill dricka: vatten, apelsinjuice, chokladmjölk, vin, Manhattans .... vad som helst. bkr-ägare har i allmänhet flera flaskor – en hemma, en på jobbet, en i handväskan, två i diskmaskinen och fem fyllda med vatten i kylskåpet.

Den lilla öppningen är lätt att dricka ur, polypropenlocket läcker inte, flaskan tål maskindisk och passar de flesta mugghållare. 

Innehållsförteckning
Varumärke BKR
Kategori Hjälpmedel & Tillbehör > Praktiska hjälpmedel Träning & Vikt > Träningstillbehör
EAN 812746021719
Förpackningsstorlek 500 ml
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!