Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

BKR

Stilsäkra och hållbara vattenflaskor från BKR, som är både BPA-fria och ftalat-fria.

Väninnorna Kate och Tal från San Francisco tröttnade på att dricka vatten ur billiga plastflaskor och ville istället ha något rent och snyggt som även fungerar som en accessoar. Resultatet blev en trendig och stilsäker vattenflaska som är både tidlös och högkvalitativ. Varje år skapas en Limited Edition-serie med inspiration från våra stora modestäder. 

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
0 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre

Vattenflaska från BKR – miljövänlig och högkvalitativ

BKR har gjort sig förtjänt av sitt rykte som den mest omtyckta vattenflaskan och kommer förändra hur du dricker vatten framöver!

BKR är gjord av glas och omsluten av mjukt silikon som gör att den är både elegant och mycket användarvänlig. Den är älskad av stjärnor och har blivit en storsäljare världen över. Du kan använda din BKR-flaska om och om igen och fylla den med det du vill dricka: vatten, apelsinjuice, chokladmjölk eller vin. Du bestämmer!

BKR-ägare har i allmänhet flera flaskor – en hemma, en på jobbet, en i väskan, en i kylskåpet och två i diskmaskinen.

BKR är BPA-fri, ftalatfri och materialen är godkända av FDA. Öppningen är lätt att dricka ur och polypropenlocket är 100 % tätt. Flaskan tål maskindisk och passar de flesta mugghållarna.

Unna dig bara det bästa - BKR!