Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Better You Taurin 90 kapslar
20%
Vegan

Better You Taurin 90 kapslar

Kampanj slutar 2024-06-23
Finns i lager
249 kr
199,20 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Better You's Taurin 500 är ett tillskott med 500 mg taurin per kapsel. Taurin är en semi-essentiell aminosyra, vilket innebär att den till viss del bildas i kroppen. Från kosten får vi i oss taurin via livsmedel från djurriket. Det är den vanligaste aminosyran i hjärtat och den hjälper bland annat till att reglera hjärtrytmen. Aminosyran är dessutom essentiell för gallsalternas uppbyggnad, som i sin tur är viktiga för en normal fettabsorption samt upptaget av fettlösliga vitaminer. Tillskottet är helt veganskt.
Produktfakta
Varumärke
EAN
7350062785937
Förpackningsstorlek
90 st
Dosering & Användning
Intag 1 kapsel dagligen på tom mage före måltid tillsammans med ett glas vatten eller annan valfri vätska. Överskrid inte 3 kapslar per dygn. Vill du undvika den vegetabiliska kapseln så kan innehållet tömmas direkt i vattnet eller den valfria vätskan. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel:
Taurin 500 mg

Ingredienser: Aminosyra (taurin), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), stabiliseringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 199,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?