Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Better You Magnesium Plus 90 kaps

Better You Magnesium Plus 90 kaps

Finns i lager
199 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Magnesium+ är en kombinationsprodukt från Better You och innehåller tre olika sorters magnesium, formerna bisglycinat, citrat och malat, kombinerat med extrakt från spenat och nypon. Magnesium är en livsviktig mineral som har många funktioner i kroppen och bland annat bidrar till att minska trötthet och utmattning, samt hjälper dina muskler slappna av.

Magnesium är en mineral med många funktioner i kroppen, bland annat bidrar det till normala neuromuskulära funktioner samt till att flera hundra av kroppens enzymer kan fungera normalt. På grund av sin roll i neuromuskulära funktioner har magnesium blivit ett populärt tillskott för att hjälpa musklerna slappna av, exempelvis vid muskelkramper, restless legs eller andra nervryckningar, som kan uppstå vid brist. Vanligtvis har man inte en specifik brist, utan en kombinationsprodukt kan hjälpa på flera områden samtidigt. Magnesiumbisglycinat är, som ovan beskrivet, ett stabilt magnesium som inte anses fungera så bra mot förstoppning men som däremot är bra för att återställa magnesiumnivåerna om man har haft problem/brist under lång tid. Ska även ge muskelavslappning och bättre sömn. Magnesiumcitrat har en biotillgänglighet på 90 procent, kan ha en laxerande effekt och låg dos som i denna är därför bra mot till exempel förstoppning. Magnesiummalat hjälper bland annat mot trötthet, är involverat i ATP-syntesen, det vill säga energikonvertering, samt i energiproduktion. Magnesium+ innehåller en blandning av flera rena magnesiumformer som alla är lätta för kroppen att tillgodogöra sig. Spenat och nyponextrakt är tillsatta då nypon naturligt innehåller höga halter av Vitamin C, samt spenat som innehåller magnesium.

Better You´s bäst sålda magnesium genom tiderna -en riktig storsäljare! Ett mycket bra alternativ, för när man kombinerar olika former så får man en bredare produkt som når flera områden i kroppen. Framförallt personer som tränar hårt, stressar eller är seniorer kan behöva tänka lite extra på sitt magnesiumintag. Intag 1 kapsel dagligen i samband med måltid eller före sänggående för bättre nattsömn. Du kan öka dosen till flera kapslar vid behov. Kapseln sväljes hel tillsammans med ett glas vatten.

  • Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning
  • Magnesium bidrar till normal muskelfunktion
  • Magnesium bidrar till nervsystemets normala funktion
  • Magnesium bidrar till normal psykologisk funktion
  • Magnesium bidrar till elektrolytbalansen
Varumärke
EAN
7350071060193
Förpackningsstorlek
90 st
Dosering & Användning

Intag 1 kapsel dagligen i samband med måltid eller före sänggång. Kapseln sväljes hel tillsammans med ett glas vatten. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter ej en allsidig kost. Vid medicinering, rådfråga alltid läkare. Förvaras torrt och svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

Innehåll

Innehåll per 1 kapsel (%DRI):
Magnesium 250 mg (67%)
- varav magnesiumcitrat 150 mg
- varav magnesiummalat 50 mg
- varav magnesiumbisglycinat 50 mg
Spenatpulver 200 mg (*)
Nyponpulver 100 mg (*)
- varav naturligt C-vitamin 20 mg (25%)

*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: Magnesium-citrat, magnesium-malat, magnesiumbisglycinat, spenatpulver, nyponpulver, kapsel av cellulosa.