Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Better You Liposomal Vitamin C 150 ml Ananas
40%

Better You Liposomal Vitamin C 150 ml Ananas

Finns i lager
359 kr
215,40 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Liposomal Vitamin C är en högdoserad flytande produkt av c-vitamin som bidrar till immunförsvarets normala funktion. Kommer i en god smak av ananas. Liposomalt betyder att kroppen transporteras vitaminet lättare, då det är likt kroppens eget transportsystem och därför anses kunna ge ett bättre upptag av vitaminet.

Liposomalt innebär att C-vitaminen är inkapslad i små fosfolipider (fettbubblor). Cellväggen består även de av fosfolipider. Dessa transporteras sedan ut till kroppens celler, detta är den liposomala transporten. Fosfolipider består av kolin, fosfat och glycerin och är ett ämne som naturligt finns i kroppen. Detta gör att upptaget blir mer naturligt och kroppens celler kan effektivt leda vitaminet rätt. Därför blir produkten också mycket dryg och även skonsam för magen. C-vitamin är en av våra viktigaste vitaminer och är bland annat viktigt för immunsystemets normala funktion, även vid hårdträning, nervsystemets normala funktion, minska trötthet och utmattning, skydda cellerna mot oxidativ stress och bidrar till en normal funktion hos kroppens stödjevävnad som benstomme, brosk, hud och kollagen. 

Liposomala vitaminer är det senaste inom tillskott och är skapat för att kunna optimera upptaget och ge bättre effekt. Produkten är helt vegansk och framtagen för dig som vill säkerställa att din kropp kan ta upp c-vitaminet ordentligt, eller för dig som vill ha en skonsam -c-vitamin för din mage.

Q/A
Fråga: Ska jag blanda ut produkten eller dricka den ren?

Svar: Produkten är ganska trögflytande så enklast är att blanda ut i lite vatten och svälja som en shot.

  • Vitamin C bidrar till immunsystemets normala funktion, även under och efter fysisk träning
  • Vitamin C bidrar till att minska trötthet och utmattning, samt normal energiomsättning
  • Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens och tändernas normala funktion
  • Vitamin C bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens, benstommens och broskets normala funktion
Varumärke
EAN
7350071066027
Förpackningsstorlek
150 ml
Dosering & Användning

Intag 5 ml 1-2 gånger dagligen (mätkopp medföljer). Kan intas direkt eller med fördel blandas tillsammans med ett glas vatten eller juice. Skaka före användning. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk påvikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Förvaras torrt och svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn. Öppnad flaska förvaras i kylskåp och konsumeras inom 8 veckor.

Innehåll

Innehåll per 5 ml (%DRI) / 10 ml (%DRI):
Vitamin C 750 mg (1000%) / 1500 mg (2000%)
Natrium 37 mg (*) / 74 mg (*)
Kalium 21 mg (1%) / 42 mg (2%)

*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: Vatten, solroslecitin, sötningsmedel (xylitol), C-vitamin (natrium-L-askorbat, kalium-L-askorbat, L-askorbinsyra), glycerol, alkohol (<2,8 %), kaliumsorbat, naturlig arom (ananas), E-vitamin (D-alfa-tokoferol). Liposomal Vitamin C innehåller sötningsmedel (xylitol).

Kampanj slutar 2023-02-05 11:59
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 215,40 kr