Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Better You Kollagen 120 kaps

Better You Kollagen 120 kaps

Finns i lager
339 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Premium Kollagen från Better You är en unik kombinationsprodukt för hud och leder. Med Kollagen typ 1, samt kända samarbetspartners för hud och leder som; C-vitamin, MSM, Kondroitinsulfat och Nyponextrakt Bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens, benstommens och broskets normala funktion. 

Kollagen är ett protein som bidrar till uppbyggnaden utav kroppens struktur. Kollagenet finns i brosk, ben, ligament, tänder, bindväv och hud. Produktionen av kollagen är som högst kring 20-årsåldern och redan vid 25-års ålder så börjar kroppens egen produktion av kollagen att minska och vid 60-års ålder så kan kroppens egen produktion av kollagen ha minskat med hela 50%. Detta är vad som ger en slappare hud och knakiga eller onda leder – vi har inte längre tillräckligt med kollagen i kroppen. Kollagen av typ 1 är känd för sin effekt på både hud och leder, och är den typ som främst används i exklusiva hudprodukter. Kollagen behöver andra ämnen för att transporteras och få bäst effekt. Produkten innehåller kända samarbetspartners som C-vitamin, MSM, Kondroitinsulfat och Nyponextrakt. MSM är ett organiskt svavel och Kondroitin är ett ämne som finns naturligt i brosk och bindväv och räknas som en essentiell byggsten för dessa. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse främst för hudens, benstommens, blodkärlen, broskets och tändernas normala funktion.

Framtagen för att kunden ska slippa köpa flera olika produkter när de handlar för sin hud och även för sina leder. Ämnen som kollagen, c-vitamin och msm rekommenderas att tas tillsammans för bäst effekt. Här slipper du flera olika produkter och får de redan sammansatta i enkel kapsel. Intag 2 kapslar dagligen. Är du van MSM användare sedan innan kan du börja med 4 kapslar de första 2 veckorna för att boosta, men är du ovan användare så äter du 2 om dagen från dag 1. Kapslarna intas i samband med måltid fördelat morgon och kväll. 

  • Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion
  • Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion
  • Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för benstommens normala funktion
  • Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens normala funktion
  • Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för tändernas normala funktion
Produktfakta
Dosering & Användning

Intag 4 kapslar dagligen de 2 första veckorna. Intag därefter 2 kapslar dagligen. Kapslarna intas i samband med måltid fördelat morgon och kväll. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk påvikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll

Innehåll per 2 kapslar (%DRI) / 4 kapslar (%DRI):
Hydroliserat kollagen (fisk) 1200 mg (*) / 2400 mg (*)
Kondroitin sulfat (marint) 120 mg (*) / 240 mg (*)
MSM (dimetylsulfon) 120 mg (*) / 240 mg (*)
Nyponextrakt 4:1 80 mg (*) / 160 mg (*)
Vitamin C 20 mg (25%) / 40 mg (50%)

*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: Marint hydrolyserat kollagen typ 1 (FISK), kondroitinsulfat 90% (marint), dimetylsulfon (MSM), Nyponextrakt 4:1, askorbinsyra (Vitamin C), risextrakt blandning, vegetabilisk kapsel (HPMC).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 271,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?