Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Better You Citronolja  Eterisk 10 ml
20%
Eko

Better You Citronolja Eterisk 10 ml

Kampanj slutar 2024-06-23
Finns i lager
109 kr
87,20 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Citronoljan (Citrus limon) från Indien är kallpressad från citronens skal. Används oftast inom aromaterapi eller till parfymer, samt vanlig inom städ och tvätt, då citron är antibakteriell i sin natur och även bleker ytor.

Den syrliga citronen är en av better You´s mest populära doft- och smaksättare. Kan användas i allt från mat och dryck till hudvård, parfym och hårvård. Better You´s eteriska citronolja kan med fördel användas till alla typer av utvärtes skönhetsprodukter och även till aromaterapi och massageoljor. Den är helt fri från tillsatser och konserveringsmedel vilket gör den mycket koncentrerad - bara 1-2 % citronolja räcker i en hemmagjord hudolja. Eftersom oljan är så pass koncentrerad bör den inte användas outspädd på huden.

En allsidig olja som passar alla hem. I doftblandningar kan citronolja blandas med andra citrusdofter som apelsin, bergamott och mandarin, samt med friskare dofter som eukalyptus, boswellia/frankincense och tallbarr. Citronoljans lätthet och sprudlande doft gör den även till en bra motvikt till söta och tyngre dofter som ros, geranium, jasmin, kanel, ylang och patchouli.

Produktfakta
Varumärke
Kategori
EAN
7350071064276
Förpackningsstorlek
10 ml
Jämförpris
872 kr/100 ml
Dosering & Användning

Utblandad i olja (max. 2 % koncentration) påhuden eller som aromaterapi. Börja med ett litet område för att kontrollera tolerans. Hälsoskadlig outspädd. Använd skyddshandskar, -kläder, ögon- och ansiktsskydd. Tvätta huden noga efter användning.

Varning! Detta ämne är skadligt för vattenlevande organismer med långtidseffekter, är en brandfarlig vätska och ånga, orsakar obehagskänsla påhuden och kan orsaka allergisk hudreaktion.

Innehåll
Ekologisk Citronolja (Citrus limon). Kallpressad från skal.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 87,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?