Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Better You Balans Kvinna 60 kaps

Better You Balans Kvinna 60 kaps

Finns i lager
263 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Balans Kvinna är en produkt framtagen för kvinnor mitt i livet som lider av humörsvängningar, akne, PMS eller smärta i samband med menstruella besvär. Det finns många sätt att hjälpa kroppen och här har vi sammansatt en produkt med flera olika stöttande ämnen som fungerar bra tillsammans.

Better You Balans Kvinna innehåller bland annat magnesium och D-vitamin. Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning samt till en normal psykologisk funktion, och D-vitamin bidrar bland annat till immunsystemets normala funktion. Det kanske viktigaste ämnet i Balans Kvinna är dock jättenattljusolja (GLA). Det har länge använts för hormoner och ämnet sägs kunna upprätthålla en god hormonbalans, samt bättre humör och hud. Vi har även tillsatt en aktiv bakteriekultur med goda tarmbakterier då att magen är en central del i vårt välmående. Balans Kvinna är även fylld av starka antioxidanter genom rå kakao, samt rik på viktiga mineraler som selen och järn genom macarot. Utöver dessa innehåller produkten bidrottninggelé, reservatrol, som är den finaste delen i vin, broccoliextrakt och den indiska superväxten gurkmeja. Gurkmeja innehåller curcumin, som hjälper till att kontrollera inflammatoriska reaktioner i kroppen.

Balans Kvinna är laddad med de bästa ingredienserna från naturen i en perfekt synergi för att varje unik ingrediens ska kunna lyftas upp och bidra på sitt sätt. Innehåller bl.a magnesium; som bidrar till att minska trötthet och utmattning, samt till en normal psykologisk funktion. Intag på 2 kapslar dagligen i samband med måltid. Om du vill undvika den vegetabiliska kapseln kan innehållet tömmas direkt i vatten eller valfri vätska. Balans Kvinna kan med fördel doseras oregelbundet. Många kunder märker stor hjälp när de äter 1 kapsel dagligen, samt 3 kapslar veckan innan mens, samt veckan du har mens. Testa dig fram vad som fungerar bäst för just din cykel.

  • Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning
  • Magnesium bidrar till en normal psykologisk funktion
  • Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion
Varumärke
EAN
7350071065143
Förpackningsstorlek
60 st
Dosering & Användning

Intag på2 kapslar dagligen i samband med måltid. Om du vill undvika den vegetabiliska kapseln kan innehållet tömmas direkt i vatten eller valfri vätska. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk påvikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll

Innehåll per 2 kapslar (%DRI):
Raw kakao 220 mg (*)
Macapulver 220 mg (*)
Surkörsbär 100 mg (*)
Bidrottninggelé100 mg (*)
GLA (jättenattljusolja) 100 mg (*)
Broccoliextrakt 100 mg (*)
Resveratrol 100 mg (*)
Aktiv bakteriekultur 10^8 CFU (*)
Vitamin D3 (lanolin) 2000 IE (800%)
Magnesium 60 mg (16%)
Extrakt av gurkmeja 25 mg (*)

*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: Magnesiumbisglycinat, maca pulver, kakaoböna-pulver, extrakt av surkörsbär, bidrottninggelé, jättenattljusolja, broccoliextrakt, reservatrol, extrakt av gurkmeja, aktiv bakteriekultur*, vitamin D3 (kolekalciferol), vegetabilisk kapsel av cellulosa (HPMC).

*Aktiv bakteriekultur:
Bifidobacterium animalis (W53) ca. 30%
Lactobacillus acidophilus (W55) ca. 19%
Lactobacillus casei (W56) ca. 11%
Lactobacillus salivarius (W57) ca. 10%
Lactococcus lactis (W58) ca. 30%
Bacillus coagulans 10 miljoner sporer.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 210,40 kr