-20%
Basiron AC 10 % 40 gram Gel
1/1
Basiron

Basiron AC, Gel 10 % 40 gr

Vad är Basiron AC? Basiron AC är en älskad produkt i Sverige för att behandla akne och är faktiskt den mest sålda receptfria behandlingen mot akne i Sverige. Läs mer
111 kr
(Ordinarie pris 139 kr)
Finns i lager 
Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs bipacksedel

Produktinformation

Beskrivning

Vad är Basiron AC?

Basiron AC är en älskad produkt i Sverige för att behandla akne och är faktiskt den mest sålda receptfria behandlingen mot akne i Sverige.

Vad gör Basiron AC så effektiv mot akne?

Basiron AC innehåller noga sammansatta ingredienser som tillsammans behandlar aknen på ett skonsamt sätt. Krämen innehåller bensoylperoxid som dödar aknebakterien Propionibacterium acnes som är orsaken till att akne uppstår. Men Basiron AC gör mer än så, den avfjällar även huden och avlägsnar överskottet av hornämnena som täpper igen talgsäckarna.

Tänk på!

Basiron AC är en kräm som kan bleka eller missfärga hår, tyg och andra material. Var därför försiktig vid applicering av krämen så att du inte färgar av dig.

Viktigt! Vid användning av Basiron AC ska du undvika solning och solarier! AC som står i produktnamnet står för Akrylat Copolymer och är en ingrediens i krämen. Innan du använder denna produkt är det viktigt att du läser bipacksedeln noga!

Innehållsförteckning Dosering & användning

Köps ofta tillsammans

Pris för allt 150 kr Ordinarie pris 188 kr
Varumärke Basiron
Kategori Ansikte > Akne
EAN 7046260611504
Klassificering Receptfritt läkemedel
Förpackningsstorlek 40 gram
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto