Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Semper Magdroppar 10 ml

Semper Magdroppar 10 ml

Finns i lager
149 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Semper Magdroppar - För en god bakterieflora från födseln.

Semper magdroppar passar både spädbarn, barn och vuxna och har en lugnande effekt på magen. Oljelösningen innehåller en rik bakteriekultur och kan hjälpa till att balansera tarmen vid exempelvis kolik, akut diarrésjukdom, i samband med utlandsresor och vid antibiotikabehandling. Probiotika är även ett utmärkt sätt att bygga upp en hälsosam bakterieflora i magen hos helt friska barn. En frisk tarm är viktigt för att upprätthålla ett starkt immunförsvar och en god hälsa i allmänhet.

Effektiv och säker mjölksyrebakterie.

Den dagliga dosen på 5 droppar innehåller hela 100 miljoner levande Lactobacillus reuteri Protectis®, vilket är en patenterad, naturlig mjölksyrabakterie. Den effektiva och säkra bakterien uppfyller WHO-kraven för probiotika och är odlad på näring som inte innehåller någon laktos. Det ingår Ingen mjölkingrediens i produkten, men det går inte att garantera att produkten är helt mjölkproteinfri. 

Varumärke
EAN
7310100683045
Dosering & Användning

Hur ser den dagliga dosen ut?

Doseringen på5 droppar om dagen gäller för alla åldrar och kan tas i samband med dryck eller mat. Skaka flaskan väl före användning och undvik kontakt med saliv dådet kan bilda en gel som gör det svårt att fåut dropparna ur flaskan. Den rekommenderade dosen bör ej överskridas. 

5 droppar ger den rekommenderade dagliga dosen av 100 miljoner aktiva bakterier.

Innehåll Läs alltid innehållsförteckningen på förpackningen. Solrosolja, MCT-olja, Lactobacillus reuteri DSM 17938 (Protectis), stabiliseringsmedel (kiseldioxid).
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 145 kr