Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Hämta ut recept - alltid fri frakt 💌
Astaxin 60 Kapslar

Astaxin 60 Kapslar

Finns i lager
rek.pris 259 kr
184 kr
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Kosttillskottet Astaxin är en kombination av antioxidanterna vitamin C och vitamin E, som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar också till immunsystemets normala funktion. Astaxin består även av karotenoiden astaxanthin. Astaxanthin produceras av svenskodlade mikroalgen Haematococcus pluvialis. Alger utgör en viktig bas i naturens näringskedja. Astaxanthin ger färg åt bl a lax och räkor. En portion lax innehåller  cirka 0,5 mg astaxantin. 

Varumärke
EAN
7350000704617
Förpackningsstorlek
60 st
Dosering & Användning

Dosering:

Detta kosttillskott är för vuxna. Tag  1-2 kapsel per dag med ett stort glas vatten i samband med en måltid. Det rekommenderas inte att överskrida den satta dagsdosen och detta kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll

Innehåll per 1 kapsel (%DR) / per 2 kapslar (%DRI):
Astaxantin 4 mg (*) / 8 mg (*)
Vitamin E 10 α-TE (83%) / 20 α-TE (166%)
Vitamin C 60 mg (75%) / 120 mg (150%)

*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: Solrosolja (Helianthus annuus), gelatin (kapselskal), grönalgsmjöl (Haematococcus pluvialis) (AstaREAL®), fuktighetsbevarande medel (glycerol), vitamin C (L-askorbinsyra), vitamin E (d-alfa-tokoferol), förtjockningsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), emulgeringsmedel (lecitin från solros), färgämne (järnoxider och järnhydroxider).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 184 kr