Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Astaxin 60 kapslar

Astaxin 60 kapslar

Finns i lager
269 kr*
*Kan ej kombineras med rabattkoder
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Astaxin är ett kosttillskott som innehåller det algbaserade ämnet astaxanthin samt antioxidanterna vitamin C och E. Astaxanthin produceras av svenskodlade mikroalgen Haematococcus pluvialis. Algen odlas i AstaReals anläggning i Stockholms skärgård. Vitamin C och E skyddar kroppens celler mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar även till immunsystemets normala funktion och till att reducera trötthet och utmattning. Astaxin är ett kosttillskott som bygger på mer än 30 års svensk forskning.
Produktfakta
Varumärke
EAN
7350000700008
Förpackningsstorlek
60 st
Ursprungsland
Sverige
Dosering & Användning
Tag 1-2 kapslar per dag i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör inte överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Astaxin Original är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förpackningen förvaras torrt och vid rumstemepratur samt oåtkomligt för små barn.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel (% av DRI) / per 2 kapslar (% av DRI):
Astaxanthin 4 mg (*) / 8 mg (*)
Vitamin E 10 mg α-TE (83%) / 20 mg α-TE (166%)
Vitamin C 60 mg (75%) / 120 mg (150%)
*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: Solrosolja (Helianthus annuus), grisgelatin (kapselskal), grönalgsmjöl (Haematococcus pluvialis) (AstaReal®), fuktighetsbevarande medel (glycerol), vitamin C (L-askorbinsyra), vitamin E (d-α-tokoferol), förtjockningsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid/silisiumdioksid), emulgeringsmedel (lecitiner från solros), färgämne (järnoxider).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 269 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?