Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Astaxin

Astaxin

 

Astaxin innehåller det algbaserade ämnet astaxanthin samt antioxidanterna vitamin C och E, som skyddar kroppens celler mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar även till immunsystemets normala funktion och till att reducera trötthet och utmattning. Astaxin är ett kosttillskott som bygger på 30 års svensk forskning. Algen odlas i AstaReals anläggning i Stockholms skärgård. Vitamin C bidrar till immunsystemets normala funktion och till att minska trötthet och utmattning.

Kosttillskottet Astaxin är en kombination av antioxidanterna vitamin C och vitamin E, som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar också till immunsystemets normala funktion. Astaxin består även av karotenoiden astaxanthin. Astaxanthin produceras av svenskodlade mikroalgen Haematococcus pluvialis. Alger utgör en viktig bas i naturens näringskedja. Astaxanthin ger färg åt bl a lax och räkor. En portion lax innehåller  cirka 0,5 mg astaxantin.

 

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
2 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
vitaminer
vitaminer 2
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
kapsel
kapsel 2
Visa alla
Visa färre
Astaxin 60 Kapslar
175 kr (Rek.pris 259 kr)