Zonnic Pepparmint 1 mg/spray 400 dos(er) Munhålespray
1/1
Zonnic

Zonnic Pepparmint, munhålespray 1 mg/spray 2 x 200 doser

Minska röksuget med Zonnic Pepparmint Munhålespray. Läs mer
369 kr
(rek.pris 399 kr)
Finns i lager 
Nikotinläkemedel är receptfria läkemedel. Nikotinläkemedel får inte säljas till personer under 18 år eller om det finns misstanke om langning.

Produktinformation

Beskrivning

Minska röksuget med Zonnic Pepparmint Munhålespray.

Zonnic Pepparmint Munhålespray är till för dig som vill sluta röka helt eller som vill trappa ner på antalet cigaretter. Det är ett nikotinläkemedel som lindrar abstinensbesvär och nikotinbegär genom att du sprayar medlet i munnen. Tack vare den diskreta förpackningen och smidiga doseringen är det även ett praktiskt alternativ vid tillfällen där en rökpaus inte passar bra, exempelvis under en föreläsning eller när du reser långt med flyg eller tåg.

Hur fungerar Zonnic Pepparmint munspray?

Abstinensbesvär uppstår när du plötsligt slutar ge kroppen det nikotin den är van vid. Det kan ge obehagliga symtom som bland annat irritation, ångest, huvudvärk eller trötthet. För att det ska vara lättare att sluta röka kan nikotinläkemedel vara ett bra alternativ då det håller ditt nikotinbegär i schack utan att din kropp behöver utsättas för skada från tobak, kolmonoxid, tjära och andra skadliga ämnen som annars finns i cigaretter.

När du använder Zonnic Pepparmint munspray tillför du kroppen en liten mängd nikotin under en övergångsperiod vilket kan lindra eller förhindra de obehag som uppstår vid abstinensbesvär och gör det därmed lättare att till slut vänja sig av vid röksuget helt.

Så här använder du Zonnic Pepparmint spray.

Spraya Zonnic Pepparmint i området mellan tänderna och kinden enligt de instruktioner som finns på förpackningen och skifta mellan vänster och höger kind så att produkten sprids jämnt i munnen.  Spraya 1-2 gånger vid rökbegär eller vid det tillfälle då du annars skulle ha rökt en cigarett. Effekten av nikotinet kommer cirka 1 minut efter att du sprayat medlet i munnen. Skulle röksuget inte försvinna kan du prova att spraya ännu en gång. En vanlig dosering är 1 eller 2 sprayningar med 30 minuters mellanrum upp till en gång i timmen. Maxdosen ligger på 64 sprayningar under max 16 timmar på ett dygn.

Varumärke Zonnic
Kategori Rökfri
EAN 7350042420193
Klassificering Nikotinläkemedel
Förpackningsstorlek 400 dos(er)
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!