Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Zonnic Mint munhålepåse 2 mg 20 st

Zonnic Mint munhålepåse 2 mg 20 st

Finns i lager
54 kr*
*Kan ej kombineras med rabattkoder
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Sluta röka med Zonnic Mint portionspåsar.

Vill du sluta röka? Eller befinner du dig ofta i möten eller på resande fot där du inte kan gå ut och ta en rökpaus? Då kan portionspåsar med nikotin vara lösningen för dig. Zonnic munhålepulver i portionspåse är ett receptfritt nikotinläkemedel mot rökavvänjning.

Dessa har en fräsch smak av mint och innehåller 2 mg nikotin per påse. Ersätt några cigaretter om dagen med Zonnic portionspåsar för att successivt vänja dig av vid rökningen eller för att minska antalet cigaretter per dag. Du minskar då risken att drabbas av de abstinensbesvär som kan uppstå vid ett abrupt avbrott från nikotin och slipper samtidigt de skadliga ämnen du får i dig via cigaretter.

Varför använda nikotinläkemedel?

Nikotin är inte det ämne i cigaretter som anses utgöra någon större hälsorisk och är inte det som orsakar sjukdomar relaterade till tobak. Det är istället de 150 ämnen i cigaretterna som bevisats vara  skadliga som kan vara orsaken till exempelvis lungcancer. Dock är det inte alltid så lätt att sluta röka och det kan uppstå en hel del behag när kroppen ska vänja sig av vid cigaretterna. Ett nikotinläkemedel är ett betydligt bättre alternativ än tobak och frigör en säker dos nikotin som gör att du successivt kan vänja dig av vid rökningen.

Så här använder du Zonnic Mint 2mg Portionspåse.

Placera påsen under läppen när du känner röksug eller annars skulle ha rökt en cigarett. Låt den ligga i 30 minuter och flytta runt påsen med jämna mellanrum för större effekt. 8-12 portionspåsar är ett normalt dagligt intag. Du bör inte ta fler än 24 påsar per dag. Minska successivt för att till vänja dig av helt. 

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350042420131
Förpackningsstorlek
20 styck
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 45,90 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?