Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

YogiTea

YogiTea

YogiTea är en hyllning till indiska yogaläraren Yogi Bhajan som lämnade Indien i slutet av 60-talet för att ge sig ut i västvärlden. Yogi arrangerade yogalektioner där han lärde ut sin spirituella kunskap och serverade samtidigt det aromatiskt örtte som yogaeleverna började kalla "Yogins te".

Ett av Yogi Bhajans originalrecept, den unika ayurvediska teblandningen av kanel, kardemumma, ingefära, nejlika och svartpeppar, går än idag att få tag på och går under namnet YOGI TEA® CLASSIC.

YogiTea erbjuder ett brett sortiment av örtte som hjälper en hitta ett inre lugn och en uppmaning att stanna till. Örtteerna innehåller mer än 80 utvalda och ekologiskt odlande örter och kryddor som skapar ett brett sortiment av 50 olika YogiTea sorter.

Köp YogiTea Detox, YogiTea Choco, YogiTea Positive Energy eller något av alla de andra tesorterna du hittar i vårt sortiment.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
40 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 40
Kampanj 0
Vegan 32
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
dryck
te & kaffe
dryck 40
te & kaffe 6
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
vegan
ekologisk 40
vegan 32
Visa alla
Visa färre
Just nu visas 28 av 40 produkter