Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

YogiTea

YogiTea är en hyllning till indiska yogaläraren Yogi Bhajan som lämnade Indien i slutet av 60-talet för att ge sig ut i västvärlden. Yogi arrangerade yogalektioner där han lärde ut sin spirituella kunskap och serverade samtidigt det aromatiskt örtte som yogaeleverna började kalla "Yogins te".

Ett av Yogi Bhajans originalrecept, den unika ayurvediska teblandningen av kanel, kardemumma, ingefära, nejlika och svartpeppar, går än idag att få tag på och går under namnet YOGI TEA® CLASSIC.

YogiTea erbjuder ett brett sortiment av örtte som hjälper en hitta ett inre lugn och en uppmaning att stanna till. Örtteerna innehåller mer än 80 utvalda och ekologiskt odlande örter och kryddor som skapar ett brett sortiment av 50 olika YogiTea sorter.

Köp YogiTea Detox, YogiTea Choco, YogiTea Positive Energy eller något av alla de andra tesorterna du hittar i vårt sortiment.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
8 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 8
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
dryck
te & kaffe
dryck 8
te & kaffe 6
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
ekologisk 8
Visa alla
Visa färre