TEST KLAMYDIA/MYKOPLASMA KVINNA
1/1
YesNo Självtester

YesNo Självtest Klamydia/Mykoplasma Kvinna 1 st

Klamydia och mykoplasma är två könssjukdomar med många likheter. Läs mer
299 kr
(rek.pris 399 kr)
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen.
Tillfälligt slut - fråga vår kundtjänst om alternativ! 
Det här är en CE-märkt medicinteknisk produkt.

Produktinformation

Beskrivning

Klamydia och mykoplasma är två könssjukdomar med många likheter. De smittar vid oskyddat sex och kan för kvinnor ge symptom som sveda när man kissar, flytningar och klåda – men i många fall får man inga symptom alls. Det säkraste sättet att undvika komplikationer och förebygga spridning är därför att testa dem samtidigt. På så sätt får du snabbt rätt behandling då både klamydia och mykoplasma kräver behandling med antibiotika, dock av olika sort. Obehandlad infektion kan orsaka livmoderhals-, livmoder- och äggledarinfektion.

Detta test fungerar så att du tar ett vaginalprov med en bomullspinne (ingår) och postar provet kostnadsfritt till YesNo:s laboratorium för analys i samma förpackning som testet kom i. I förpackningen finns instruktioner samt en kod som du använder för att kunna hämta ditt svar på deras hemsida. Svaret finns tillgängligt inom 24 timmar (vardagar) från det att ditt prov anlänt till laboratoriet. Skulle ditt självtest visa att du har klamydia eller mykoplasma ska du kontakta sjukvården så snart som möjligt för behandling och för klamydia smittspårning enligt smittskyddslagen.

Varumärke YesNo Självtester
Kategori Hjälpmedel & Tillbehör > Självtester Intimvård > Klamydiatest
EAN 7311620000459
Klassificering Medicinteknisk
Underkategori Självtester;Klamydiatest
Förpackningsstorlek 1 st
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!