Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

YES

Yes har blivit ett av de mest kända varumärkena i Sverige och är nästa synonymt med diskmedel. Tack vare sin speciella formula är diskmedlet drygt och riktigt tufft mot fett och matrester. Här hittar du Yes diskmedel både som handdiskmedel och maskindiskmedel!

Yes handdiskmedel

Ända sedan Yes lanserades på den svenska marknaden på 1960-talet har det varit bland de mest populära diskmedlen på marknaden. Kanske har du sett ett diskmedel med namnet Fairy? Det är precis samma diskmedel, men med ett annat namn som används i Storbritannien.

Yes diskmedel är drygt och räcker länge tack vare att det är koncentrerat. Du behöver bara några droppar för att disken ska bli ren. En flaska på 1,25 liter räcker i upp till 25 veckor! Dessutom löser det effektivt upp envisa matrester och fett så din disk blir strålande ren! Diskmedlet finns i flera färger, men den mest kända är den gröna Yes Original. Den doftar fräscht och funkar till de allra flesta typer av handdisk. Yes handdiskmedel finns också i härliga dofter som grönt äpple, citron och granatäpple. Vilken är din favorit?

Yes har också speciellt utformade handdiskmedel när du behöver pålitlig rengöring med en extra funktion. Den blå Yes diskmedel har en antibakteriell funktion och uppskattas bland många. Yes Clean and Care är deras klassiska handdiskmedel men med en formula som är skonsam mot händerna. Det är miljömärkt med AISE Green Ribbon och rengör effektivt även i lite kallare vatten.

Maskindiskmedel från Yes

Yes har också ett brett sortiment av maskindiskmedel. Självklart ger de samma effektiva rengöring som deras klassiska handdiskmedel! Yes har tagit sin vinnande formula och anpassat den för maskindisk. Du får kraftig rengöring som är tuff mot fett och ger ett rent och fräscht resultat!

Yes allt-i-ett maskindiskmedel är ett maskindiskmedel som kombinerar pulver och flytande diskmedel. Det är färdigt att använda, behöver inte doseras och har inget hölje att ta bort. Enkelt att använda och ger en effektiv rengöring! Yes allt-i-ett är ett smidigt och ekonomiskt maskindiskmedel som funkar även för tuffa matrester.

För riktigt tuffa matrester rekommenderar vi Yes Platinum maskindiskmedel. Kapseln löser upp sig riktigt snabbt och börjar rengöra redan från början. Matresterna och fettet löser upp sig snabbt tack vare kombinationen av pulver och flytande diskmedel. Resultatet blir en skinande ren disk, även om det varit envisa och torkade matrester!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
16 produkter