Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Xlash

Xlash

Xlash är ett varumärke som blivit kända över hela världen för sina snabbverkande produkter som gör ögonfransar längre och ögonbryn fylligare. I deras sortiment hittar du även deras storsäljande Xlips som ger dig större och fylligare läppar helt utan ingrepp. Här kan du köpa alla deras produkter hos MEDS. Välj bland deras populära serum Xlash Pro och Xbrow, deras eye pads och eye gel patches eller deras mascara för ett snabbt och fylligt resultat.

Om Xlash

Företaget Xlash startades med målbilden att skapa produkter som hjälper tillväxten av ögonfransar och ögonbryn. Deras syfte är att framhäva och förstärka dina personliga drag på naturlig väg. De ville ta fram ett skonsamt och prisvärt alternativ till dyra fransförlängningar som sliter på fransarna. Xlash arbetar bara med säkra ingredienser som är bevisat effektiva och har över 4 miljoner nöjda kunder över hela världen. Deras ögonfransserum är Sveriges mest sålda.

Xlash är för dig som vill framhäva dina drag på ett naturligt sätt, utan kirurgiska ingrepp. Produkterna stärker dina ögonfransar med naturliga ingredienser som Hyaluronsyra och Grönt te.

Vad gör Xlash ögonfransserum?

Xlash ögonfransserum innehåller ingredienser som stimulerar tillväxten och ger dig längre och fylligare fransar. Produkterna är rika på mineraler och aminosyror som hjälper fransarna att växa och bli starkare.

Vad är det för skillnad på Xlash och Xlash Pro?

Xlash Pro har en dubbelt så stor förpackning, i övrigt är det ingenting som skiljer dem åt. För dig som använder Xlash ofta är Pro därför det bästa valet.

Hur använder man Xlash serum?

Xlash serum ska appliceras en gång per dag de första 6–8 veckorna. Det är viktigt att du har gjort rent ansiktet innan. Applicera sedan produkten vid fransarnas rötter, längs med hela franslinjen. Efter att du använt Xlash i 6–8 veckor räcker det med att du använder produkten 2-3 gånger i veckan för att behålla resultatet. 

Hur länge räcker Xlash ögonfransserum?

Om du använder produkten efter instruktionerna så räcker den i upp till tre månader. Om du endast använder ögonfransserumet på de övre fransarna så räcker den ännu längre.

Kan jag använda makeup samtidigt?

Mascara och andra fransprodukter behöver du ta bort innan du applicerar Xlash. I övrigt kan du absolut använda smink under samma period som du använder Xlash!

Får jag snabbare resultat om jag använder Xlash oftare än en gång om dagen?

Nej, det är viktigt att du följer anvisningarna. Xlash ska bara appliceras en gång per dag. Mer användning ger inte bättre resultat och är inte något vi rekommenderar.

Är det farligt att få Xlash i ögonen?

Nej, Xlash serum är testat av både hudläkare och ögonläkare. Samtliga ingredienser är naturliga och godkända av EU. Vissa kan däremot vara extra känsliga mot produkten, precis som med all annan kosmetika. En del kan uppleva lite sveda eller att det kliar när man börjar med Xlash. Om det inte försvinner bör du avsluta ditt användande.

Skulle du råka få produkten i ögat kan det uppstå en irritation. Skölj i så fall ögonen under rinnande vatten.

Xlips

Förutom sina välkända serum har Xlash även produkter som heter Xlips. Produkten Xlips Lip Plump går djupt ner i dina läppar, bidrar till kollagenproduktionen och ger ett fylligt resultat. Den är perfekt för dig som vill ha mer putiga och fylliga läppar men som inte vill genomgå något ingrepp. Med Xlips Lip Plump kan du också reducera synligheten av rynkor och göra läpplinjen mer definierad. Produkten absorberas snabbt och utan att klibba.

Med Xlips EGF kan du snabbt återfukta torra och spruckna läppar. Den innehåller bland annat sheasmör och hyaluronsyra som hjälper läpparna att behålla fukt. Xlips EGF kan användas varje dag och funkar perfekt att applicera innan du till exempel använder läppstift.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
8 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 8
Vegan 3
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
ansiktskräm
ansiktsmask
bryn- och ögonfransserum
hygienartiklar
hårborttagning & rakning
läppar
sminktillbehör
ögon
ansiktskräm 1
ansiktsmask 2
bryn- och ögonfransserum 3
hygienartiklar 1
hårborttagning & rakning 1
läppar 1
sminktillbehör 1
ögon 3
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
vegan
vegan 3
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
känslig & irriterad
torr
alla hudtyper 4
känslig & irriterad 1
torr 1
Visa alla
Visa färre
-30% Xlash Ögonfransserum 3 ml
Vegan
335 kr (Ord.pris 479 kr)
-30% Xlash PRO Ögonfransserum 6 ml
Vegan
489 kr (Ord.pris 699 kr)
-30% Xlash Hydro Gel Mask 30 g
209 kr (Ord.pris 299 kr)
-30% Xlash Instant Hydration 50 ml
244 kr (Ord.pris 349 kr)
-30% Xlash tweezer
62 kr (Ord.pris 89 kr)
-30% Xbrow Ögonbrynserum 3 ml
Vegan
335 kr (Ord.pris 479 kr)
-30% Xlash Xlips EGF 6ml
174 kr (Ord.pris 249 kr)