Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

X by Margaux

X by Margaux

X by Margaux är ett livsstilsvarumärke grundat av influencern och entreprenören Margaux Dietz. Alla produkter är framtagna av Margaux herself, i samarbete med hudvårdsexperter. De är doftsatta av grundarna till SNIPH som har stenkoll på exceptionella dofter. Dessutom är alla produkter helt veganska och producerade i Sverige - hur grymt?!

Hela serien är doftsatt av den ljuvliga blomman Ylang Ylang som direkt skickar tankarna till en varm och härlig sommarkväll - och med produkternas enkla och stilrena design smälter de in snyggt i alla miljöer och blir ett naturligt inslag i din vardag. Du får alltså med dig en del av Margaux's livsglädje hem!

Köp dina produkter från X by Margaux online hos oss på MEDS Apotek.

Jag vill förmedla min lekfullhet och paketera den så att den som använder produkterna kan få med sig ”en liten bit av Margaux” hem. Jag har varit väldigt delaktig i alla steg av processen och inte bara satt mitt namn på en färdig produkt. Jag har brainstormat, doftat, smörjt och skrubbat mig hit, och nu är jag SÅ stolt över att äntligen få presentera resultatet!

Play x Smile x Shine

/Margaux

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
11 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 8
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
bad & dusch
deodorant
handtvål
hudkräm & body lotion
hudolja
intimtvätt
kroppsskrubb & kroppspeeling
kroppsvård för män
parfym
torra händer
bad & dusch 1
deodorant 1
handtvål 1
hudkräm & body lotion 1
hudolja 1
intimtvätt 1
kroppsskrubb & kroppspeeling 1
kroppsvård för män 5
parfym 3
torra händer 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
vegan
vegan 8
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
alla hudtyper 11
Visa alla
Visa färre