Vegan Eko
Pomegranate Firming Day Cream 30ml
1/1
Weleda

Weleda Pomegranate Firming Day Cream 30 ml

Weleda Pomegranate Firming Day Cream med ekologisk granatäpplekärnolja är en dagkräm som förbättrar hudens elasticitet, minskar rynkor och hjälper till att skydda den från skadlig yttre miljöpåverkan. Läs mer
189 kr
(rek.pris 269 kr)
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen.
4001638090889
Tillfälligt slut - fråga vår kundtjänst om alternativ! 

Produktinformation

Beskrivning
Weleda Pomegranate Firming Day Cream med ekologisk granatäpplekärnolja är en dagkräm som förbättrar hudens elasticitet, minskar rynkor och hjälper till att skydda den från skadlig yttre miljöpåverkan.  Pomegranate Firming Day Cream innehåller granatäpplekärnolja som är rik på skyddande antioxidanter och tillsammans med noggrant utvalda naturliga ingredienser såsom ekologisk arganolja, macadamianötsolja och extrakt av hirs får huden extra näring och ser jämnare och slätare ut. För optimalt resultat, kombinera Pomegranate Firming Day Cream med Pomegranate Firming Face Serum. Passar bra att använda under makeup.   Weleda Pomegranate Facial Care är en ansiktsserie som hjälper till att effektivt motverka ålderstecken. Perfekt för kvinnan runt 40+.
Innehållsförteckning Dosering & användning
Varumärke Weleda
Kategori Ansikte > Ansiktskräm > Dagkräm Ansikte > Anti-age
EAN 4001638090889
Förpackningsstorlek 30 ml
Bra val Ekologisk;Vegansk
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!