Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

WASHOLOGI

Tvättmedel, sköljmedel och klädvård som gör gott och ser bra ut? Ja! Washologi har ett stort sortiment av schyssta produkter för tvätt och klädvård som vårdar och rengör dina textilier. Dessutom ser de snygga ut och tål att stå framme! Här hittar du sköljmedel, handtvål, linnevatten, tvättmedel och mjukmedel från Washologi!

Svensktillverkade produkter för schysst klädvård

Washologi skapades år 2014 av Viktoria som då var mitt i livet med renovering av huset, heltidsjobb och med fyra barn. När hon skulle inreda tvättstugan märkte hon att hon saknade något. Hon hade ännu inte hittat ett bra tvättmedel och sköljmedel med schyssta ingredienser som är skonsamma mot både mot kläderna och huden. Dessutom ville hon att produkterna skulle ha en snygg design så de kan stå framme.

Viktoria tog saken i egna händer och började läsa på kring tvättmedel och ingredienser. Hon fick stöd av vänner och familj och vågade kasta sig ut i den stora, okända världen. Efter mycket forskning, test och experiment hittade hon äntligen rätt. Resultatet blev en svensktillverkad serie med det allra mesta för tvätt och klädvård.

Alla produkterna är utvecklade efter kundernas behov. Viktoria lade ner mycket energi på en marknadsundersökning för att veta vad kunderna vill ha. Hon utgick från de svaren när hon började utforma produkterna. Arbetet gav frukt och idag är Washologi uppskattat i många hushåll landet runt!

Rena, mjuka och fräscha kläder med Washologi

I undersökningen visade sig att många tycker att syntetkläder luktar unket och svett när de tvättas i 40 grader. Det är ett stort problem och något som Viktoria ville åtgärda. Därför utvecklades Washologi Sport Wash, ett tvättmedel just för syntet och träningskläder. Det tvättar riktigt rent även vid 30 grader och tar bort starka lukter som svett. Kläderna blir rena och fräscha och luktar gott igen, utan blekmedel och färgämnen! Även Washologi tvättmedel för vit- och kulörtvätt rengör effektivt redan vid 30 grader. Den är också fri från blekmedel och färgämnen och lämnar tvätten fräsch, ren och väldoftande.

Komplettera gärna med ett mjukgörande sköljmedel för att få kläderna extra mjuka och sköna. Mjukmedel sport är anpassat just för syntettvätt och gör kläderna mjuka och fräscha. Mjukmedlet för små och känsliga är ett extra milt och skonsamt mjukmedel för de med känslig hud. Testa gärna att tumla kläderna med Tumble Dryer Balls för naturligt mjuka och lena kläder!

Många gånger tvättas kläderna i onödan efter bara några timmars användning. De är för använda för garderoben men för rena för tvättmaskinen. Med Washologi linnevatten kan du fräscha upp kläderna helt utan tvättmaskin. Kläderna känns och doftar nytvättat och kan användas igen. Linnevattnet kommer i härliga dofter som Harmoni, Välbehag och Längtan som alla är inspirerade av den svenska naturen!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
14 produkter