Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Waken

Waken är ett varumärke inom munvård, utvecklat av grundarna till Bulldog Skincare. 

Waken tar munvård från en värld av rengöring, konstgjorda smaker och omoderna förpackningar till en ny värld av omtanke, medveten närvaro och hållbarhet. Waken utgår ifrån att munhälsa är viktig för ditt allmänna välbefinnande och är därför utvecklat för att fungera i harmoni med din kropp.

Wakens produkter är veganska med hållbara förpackningar av återvunnen plast och oändligt återvinningsbart aluminium.

Alla Waken fluorskölj är dessutom certifierade CarbonNeutral. Det innebär att de koldioxidutsläpp som produkterna generar från förpackning, innehåll och tillverkningsprocess klimatkompenseras till 100 %.

"Jag vill utmana status quo inom munvårdskategorin. Många produkter känns artificiella, har ett stort koldioxidavtryck och ser väldigt gammalmodiga ut. Om du tittar på t.ex. fluorskölj så innehåller de flesta produkter på marknaden alkohol, konstgjorda färgämnen, i förpackningar av nytillverkad plast. Dessutom verkar ingen använda naturlig mynta för att smaksätta sina produkter, vilket kändes självklart för mig." - Simon Duffy, grundare av Waken

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
4 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 4
Nyheter 4
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
munskölj
munskölj 4
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
vegan
vegan 4
Visa alla
Visa färre