Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

VitaYummy

VitaYummy

VitaYummy är företaget som gör vitaminer roliga och goda! Äntligen är det enkelt att ta sina vitaminer och kosttillskott, både för stora och små. Vitaminerna kommer i form av vingummin som uppskattas av både barn och vuxna. Här hittar du allt från VitaYummy!

Goda vitaminer från Skandinavien

VitaYummy har sin bas i Roskilde i Danmark. Där jobbar de hela tiden med att utveckla nya, spännande och smarta produkter inom vitaminer och kosttillskott. De följer trender, hittar lösningar på problem och utvecklar ständigt sina produkter. Allt för att du som kund ska få bra produkter med de bästa ingredienserna!

VitaYummy är extremt noga med vad de har för ingredienser och råvaror. De kompromissar aldrig, eftersom de bara nöjer sig med det allra bästa. Vitaminerna ska vara bra för hela familjen, vilket de säkerställer med aktuell forskning. Visionen bakom varumärket är att det ska vara enkelt och roligt att ta sina vitaminer!

Vitaminer för hela familjen

VitaYummy har en hel del produkter i sitt sortiment och fler tillkommer ständigt. Deras klassiska multivitaminer är mycket populära och finns för både barn och vuxna. Just VitaYummy Kids Multi har för många blivit en revolutionerande produkt. Multivitamin finns även för vuxna och smakar härligt av jordgubb. Den innehåller bland annat vitamin A, D, E, och B12 och bidrar bland annat till ett friskt och starkt immunförsvar. 

Förutom multivitaminer har VitaYummy också en hel del kosttillskott och vitaminer för hela kroppen. Deras Hair & Nails är speciellt utformat för att bidra till friska och starka naglar och ett friskt hår. De innehåller bland annat A-vitamin, B12, B5, folsyra och biotin som bidrar till friskt hår och naglar.

VitaYummy har också flera andra tillskott, som magnesium, b-vitaminer och omega 3. De har också tillskott för ökad energi, anti-age och för att boosta immunförsvaret. För dig som vill ha en bättre sömn finns också VitaYummy Beauty Sleep. Tillskotten finns i många härliga smaker vilket gör att du kan förena nytta med nöje!

Alla tillskott och vitaminer från VitaYummy är helt veganska och innehåller inga konstgjorda färgämnen eller smakämnen. Färgerna och smakerna kommer från naturliga ingredienser, som blåbär, gurkmeja, citron och morot. Dessutom smakar de riktigt gott!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
17 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 17
Vegan 17
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
bra att ta som vegan
b-vitamin
för barn
hjärta & kärl
hår hud & naglar
hår, hud & naglar
immunförsvar
kosttillskott för ögon
mineraler
muskler & leder
omega-3 & fettsyror
stärkande & uppiggande
sömn stress & oro
vitaminer
vitaminer & hälsokost
bra att ta som vegan 1
b-vitamin 1
för barn 2
hjärta & kärl 1
hår hud & naglar 5
hår, hud & naglar 1
immunförsvar 3
kosttillskott för ögon 1
mineraler 3
muskler & leder 3
omega-3 & fettsyror 1
stärkande & uppiggande 1
sömn stress & oro 4
vitaminer 6
vitaminer & hälsokost 2
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
tuggtablett
tuggtablett 17
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
glutenfri
laktosfri
utan tillsatt socker
vegan
glutenfri 17
laktosfri 17
utan tillsatt socker 16
vegan 17
Visa alla
Visa färre