Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Holistic C-vitamin Bioflav 90 kapslar

Holistic C-vitamin Bioflav 90 kapslar

Finns i lager
179 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Vitamin C bidrar till att minska trötthet och utmattning, att skydda cellerna mot oxidativ stress, till  immunsystemets normala funktion, till normal kollagenbildning, till nervsystemets normala funktion och till normal psykologisk funktion. Vitamin C ökar järnupptaget och har betydelse för benstommens, broskets, tändernas och blodkärlens normala funktion.

Varumärke
EAN
7350012335373
Förpackningsstorlek
90 st
Dosering & Användning

Dosering vuxna: 1–4 kapslar per dag.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll

Innehåll per 1 kapsel (% av DRI) / per 4 kapslar (% av DRI):
C-vitamin 500 mg (625%) / 2000 mg (2500%)
Bioflavonoider 250 mg (*) / 1000 mg (*)

*DRI = (dagligt referensintag) ej fastställt

Ingredienser: Vitamin C (l-askorbinsyra), citrusbioflavonoider (Citrus aurantium L.), kapselskal (pullulan), fyllnadsmedel (risextrakt blandning). Kapseln är vegetabilisk och består av pullulan (fermenterad från majs).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 179 kr