Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Pharma Nord Bio-Caroten 150 kapslar

Pharma Nord Bio-Caroten 150 kapslar

Finns i lager
155 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Betakaroten är en bra källa till vitamin A. Betakaroten är fettlösligt och absorberas därför lättare när det intas tillsammans med fett. När betakaroten omvandlas till vitamin A bidrar det till att bibehålla normal hud och normala slemhinnor. Det är av betydelse för normal celldelning och immunfunktion. Dessutom bidrar vitamin A till bibehållandet av normal syn.

Produktfakta
Dosering & Användning

1 kapsel dagligen. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Tugga inte kapseln, svälj den hel, helst i samband med måltid.

Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en variead kost. Det är viktigt med en mångsidig och balancerad kost och en hälsosam livsstil.

Förvaras i rumstemperatur. Bör ej förvaras i direkt solljus. Förvaras utom räckhåll för småbarn.

Innehåll

Innehåll per 1 kapsel (%DRI):
Vitamin A 4500 µg RE (563%)
(i form av betakaroten 9 mg)

DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: SOJAolja, Gelatin (nötkreatur), Delvis härdad SOJAolja, Fuktighetsbevarande medel (glycerol), Vitamin A (betakaroten), Förtjockningsmedel (kiseldioxid).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 155 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?