Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Naturens Apotek Havtorn 90 tabletter

Naturens Apotek Havtorn 90 tabletter

Finns i lager
94 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Havtornsbär har använts som medicinalväxt i tusentals år på grund av sina hälsosamma egenskaper. Innanför det vackra orangefärgade skalet finns en rad vitaminer, antioxidanter och nyttiga fetter. Havtorn innehåller bland annat karotenoider, vilka i kroppen fungerar som förstadium till vitamin A som bidrar till att bibehålla en normal funktion i slemhinnor och hud. Torra och känsliga slemhinnor kan ge besvär som t ex torra ögon, torrhetskänsla i underlivet eller muntorrhet samt öka mottagligheten för infektioner med virus, bakterier och svamp. Ett tillskott av havtorn, som exempelvis denna från Naturens Apotek, kan vara en naturlig hjälp för att lindra dessa besvär.

Utöver de nyttiga fettsyrorna innehåller havtorn mängder med antioxidanter och vitaminer som A, C, E, K och B-vitaminer, även B12 och folsyra. Antioxidanterna består bland annat av karotenoider, flavonoider, fenoler, fytosteroler och polyfenoler. Karotenoider, vilka i kroppen fungerar som förstadium till vitamin A som bidrar till att bibehålla en normal funktion i slemhinnor och hud. Havtorn är en unik bärkälla eftersom de innehåller omegafetter och är troligen det enda bäret som innehåller fettsyrorna omega 3, 6, 7 och 9. Omega 7 är viktig för en väl fungerande kropp och särskilt för cellmembran och tarmar. Innehåller inga animaliska ingredienser. 

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350020132001
Förpackningsstorlek
90 st
Dosering & Användning
3 tabletter dagligen tillsammans med ett glas vatten. Rekommenderad dosering bör inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad och allsidig kost. Förvaras torrt i rumstemperatur och ej i direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för barn.
Innehåll

Fyllnadsmedel (Di-kalciumfosfat), havtornsextrakt (Hippophaërhamnoides), fyllnadsmedel (Mikrokristallinsk cellulosa), modifierad stärkelse av potatis, fettsyror (stearinsyra), ytbehandlingsmedel (Etylcellulosa),DL-alfa-tokoferylacetat, klumpförebyggande medel (kiseldioxid),fyllnadsmedel (magnesiumsalt av fettsyror, talk), retinylacetat.

Innehåll per 3 tabletter (%DRI):
Extrakt av havtorn (Hippophaërhamnoides) 375 mg (*)
- motsvarar 1500 mg torkat bär
Vitamin A 600 µg (75%)
Vitamin E 6 mg (50%) 
*Dagligt referensintag ej fastställt

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 75,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?