Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Naturens Apotek Betakaroten 90 tabletter

Naturens Apotek Betakaroten 90 tabletter

Finns i lager
109 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Betakaroten är ett provitamin till vitamin A som är en av de viktigaste vitaminerna som finns i kroppen. Det bruntonade ämnet lagras i hudens fettlager och kan därför förstärka hudens pigmentprocess och bruna färgton. Din kropp omvandlar betakaroten till vitamin A när den känner att det behövs.
De antioxidativa egenskaperna i Betakaroten kan bidra till att upprätthålla en hälsosam och elastisk hud samt agera mot åldersaccelererande fria radikaler.
Utöver att bidra till en hälsosammare hudton så skyddar betakaroten mot solens skadliga strålar genom att hudcellerna producerar mer melanin. Med tillräckliga nivåer i kroppen har din hud ett inre skydd och du bränner dig inte lika lätt. Man ska dock vara medveten om att betakaroten inte är ett sätt att skydda sig från solen, solkräm med skyddsfaktor är behövligt vid längre stunder i solen.

Det kan vara bra att börja med betakaroten cirka tre månader innan solsemester eller vistelse i solen under sommaren.

Innehåller inga animaliska ingredienser.  

Produktfakta
Dosering & Användning
1 tablett dagligen tillsammans med ett glas vatten, gärna i samband med måltid. Rekommenderad dosering bör inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad och allsidig kost. Bör inte användas av gravida och ammande. Förvaras torrt i rumstemperatur och ej i direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för barn.
Innehåll

Fyllnadsmedel (dikalciumfosfat), betakaroten, fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), modifierad stärkelse av potatis, fyllnadsmedel (magnesiumsalt av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), fyllnadsmedel (talk), fettsyror (stearinsyra).

Innehåll per 1 tablett (%DRI):
Betakaroten 25 mg (*)
*Dagligt referensintag ej fastställt 

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 87,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?