Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Thorne Quercetin Phytosome 60 kapslar

Thorne Quercetin Phytosome 60 kapslar

Finns i lager
499 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Flavonoiden quercetin är en av de flavonider som är vanligast i växtriket. Den finns i äpplen, lök, kålväxter och nötter. I Quercetin Phytosome är quercetin bunden till fosfatidylkolin för att ge ett optimalt upptag av quercetin i cellerna. Fosfatidylkolin är ett ämne som finns naturligt i cellmembramen och Thorne använder här lecitin från solros (inte soja, som annars är vanligt).
Produktfakta
Varumärke
EAN
693749004356
Förpackningsstorlek
60 st
Ursprungsland
USA
Dosering & Användning
1 kapsel 2-3 ggr/dag (doser per burk: 60 st). Dagsdosen bör ej överskridas. Kosttillskottet bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras ordentligt stängd på en sval och torr plats, oåtkomligt för barn. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel:
Quercetinfytosom (komplex av extrakt från Sophora japonica (blomma) och fosfolipider från solros) 250 mg
L-leucin 100 mg

Ingredienser: Komplex av extrakt från Sophora japonica och fosfolipider från solros, L-leucin, mikrokristallin cellulosa (stabiliseringsmedel), kapsel av hydroxipropylmetylcellulosa, kiseldioxid (fyllnadsmedel).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 399,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?