Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Solgar Quercetin Complex 50 kapslar

Solgar Quercetin Complex 50 kapslar

Finns i lager
239 kr
  • Kraftfull antioxidant för immunsystemets stöd
  • Quercetin och Ester-C för ökad effektivitet
  • Minskar inflammation och främjar välbefinnande
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Solgar® Quercetin Complex med Ester C® Plus är Solgar premiumprodukt och är en kombination av den viktiga bioflavonoiden quercetin med Ester-C® och bromelin.

  • Bidrar till immunsystemets normala funktion
  • Bidrar till normal kollagenbildning för normal skelett-, tand- och broskfunktion
  • Bidrar till normal kollagenbildning för normal hudfunktion
  • Hjälper till att skydda celler mot oxidativ stress
  • Bidrar till normalt fungerande nervsystem
  • Bidrar till minskad trötthet och utmattning
  • Ökat järnupptag Quercetin är en bioflavonoid som inte kommer från citrusfrukter och som samarbetar med C-vitamin

De hjälper till att maximera fördelarna med C-vitamin eftersom de förhindrar nedbrytningen av detta immunstärkande vitamin i kroppen. Detta komplex är en unik formula som använder en patenterad premiumform av C-vitamin, Ester C®, även kallat ”det bättre C-vitaminet”.

Det mycket lättabsorberade Ester C® är även snällt mot magen i jämförelse med traditionella former av C-vitamin, och irriterar därför inte lika lätt magen, vilket gör produkten till ett bra val för alla. När Ester C® väl har tagits stannar det kvar i immunsystemets celler längre än vanligt C-vitamin, vilket ger ett bättre stöd för immunsystemet. Det har många hälsostärkande fördelar, från att vara bra för en hälsosam hud, minska trötthet och utmattning till att vara stärkande för skelett och tänder. Dessutom innehåller komplexet bromelin och naturliga bioflavonoider. Bromelin är ett matsmältningsenzym som finns naturligt i ananas.

Produktfakta
Dosering & Användning

2 kapslar dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost.

Innehåll

Innehåll per 2 kapslar (%DRI):
Vitamin C 500 mg (625%)
Quercetin 500 mg
Bromelain 50 mg
Acerolaextrakt 50 mg
Nyponpulver 50 mg
Rutin 10 mg

DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: Vitamin C (som Ester-C®, kalcium-L-askorbat), quercetin (Sophorae japonica), vegetabiliskt kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa), fyllnadsmedel (maltodextrin), citrusbioflavonoidkomplex, nyponpulver, acerolapulverextrakt (11:1), klumpförebyggande medel (vegetabiliskt magnesiumstearat, kiseldioxid, rutinpulver, bromelain).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 191,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?