Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Holistic Quercetin fytosom 60 kapslar
Vegan

Holistic Quercetin fytosom 60 kapslar

Finns i lager
385 kr
  • Naturligt antioxidantstöd för immunförsvaret
  • Fytosomteknologi för optimal upptagning
  • Främjar kroppens balans och välbefinnande
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Holistic Quercetin fytosom är ett kosttillskott som innehåller quercetin omslutet av lecitin, i form av Quercefit®. Holistic Quercetin innehåller flavonolen quercetin extraherad från blomman Sophora japonica L. 

Flavonoler är en undergrupp till flavonoider som är ett spännande forskningsområde. När det gäller quercetin har man bland annat gjort studier på högpresterande idrottsmän och också undersökt det i samband med säsongsbetonade besvär. 

Vi får i oss flavonoider varje dag när vi äter växter (frukt och grönsaker). De bidrar bland annat till att ge växterna färg samt skyddar dem mot oxidativ stress. 

Holistic Quercetin innehåller quercetin extraherad från Sophora japonica L. Det är en vacker växt med en lång och intressant historia. En teknisk finess med Holistic Quercetin är att vårt quercetin är omsluten av lecitin i fytosomer. Det kallas på fackspråk för ”quercetin i fytosomform”. Det gör att kroppen har lättare att suga upp och tillgodogöra sig ämnet. Quercetin i fytosomform har 20 gånger högre biotillgänglighet än icke-fytosomt quercetin. Detta gör Holistic Quercetin till en mycket effektiv produkt.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350012337469
Förpackningsstorlek
60 st
Ursprungsland
Norge
Dosering & Användning
Dosering vuxna: 2 kapslar per dag. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för små barn.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel / 2 kapslar:
Quercetin-fosfolipidblandning 250 mg / 500 mg

Quercefit®is a trademark of Indena S.p.A. (Italy).

Ingredienser: Fyllnadsmedel (rismjöl), quercetinfosfolipidblandning från Sophora japonica L. (blomma) och solroslecitin, kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (medellånga fettsyror från kokosnöt).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 308 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?