Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Pikasol Forte Original 110 kapslar

Pikasol Forte Original 110 kapslar

Finns i lager
239 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Pikasol Forte Original är ett kosttillskott som innehåller de högkoncentrerade Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA som bidrar till hjärtat- och hjärnans normala funktion. Med 1 kapsel Pikasol Forte får du i dig rekommenderat dagligt intag av omega-3-fettsyrorna EPA och DHA (250 mg). Omega-3 är viktigt för en rad olika funktioner i kroppen. Ett intag av 250 mg/dag (1 kapsel) av omega-3-fettsyrorna EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion.

Fettsyran DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion (vid intag av 250 mg/dag, 2 kapslar). DHA är särskilt viktig för gravida och ammande. Mammans intag av DHA bidrar till att hjärnan och ögonen utvecklas normalt hos foster och hos spädbarn som ammas. Dessa effekter uppnås vid ett dagligt intag av 200 mg DHA utöver det rekommenderade dagliga intaget av omega-3 (250 mg EPA och DHA). Pikasols fiskolja är i triglyceridform såsom den är naturligt i fisken. Fiskoljan är Friend of the Sea certifierad. Internationellt certifierat hållbart fiske och vattenbruk.

Produktfakta
Dosering & Användning
1-3 kapslar per dag. Gärna i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel / per 3 kapslar:
Fiskolja 1000 mg / 3000 mg
Omega-3-fettsyror* 660 mg / 1980 mg
- varav EPA** 320 mg / 960 mg
- varav DHA** 240 mg / 720 mg

*som triglycerider
**EPA = eikosapentaensyra
**DHA =eikosapentaensyra

Ingredienser: FISKoljekoncentrat, gelatin (nötkreatur), konsistensmedel (glycerol), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 179,24 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?