Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Pharbio Gravid 50 kapslar

Pharbio Gravid 50 kapslar

Finns i lager
199 kr*
*Kan ej kombineras med rabattkoder
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Pharbio Gravid är ett kosttillskott för gravida med högkoncentrerad omega-3, folsyra och vitamin D. Antireflux-behandlad för att undvika uppstötningar. 

Pharbio Gravid har en unik sammansättning för dig som är, eller planerar att bli, gravid. Med högt innehåll av omega-3-fettsyrorna EPA och DHA, som bidrar till hjärtats normala funktion (vid intag av 250 mg EPA och DHA/dag). Fettsyran DHA är särskilt viktig för gravida och ammande. Mammans intag av DHA bidrar till att hjärnan och ögonen utvecklas normalt hos foster och hos spädbarn som ammas. Dessa effekter uppnås vid ett dagligt intag av 200 mg DHA utöver det rekommenderade dagliga intaget av omega-3 (250 mg EPA och DHA). 

Folsyra har en roll i celldelningsprocessen samt bidrar till vävnadstillväxt hos gravida. Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion. Pharbio Gravids fiskolja är i triglyceridform såsom den är naturligt i fisken. Fiskoljan är Friend of the Sea certifierad. Internationellt certifierat hållbart fiske och vattenbruk.

Produktfakta
Dosering & Användning
2 kapslar per dag. Sväljes hela med vätska, gärna i samband med måltid. Rekommenderad dagsdos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en mångsidig och varierad kost. Det är viktigt med en hälsosam livsstil. Behandlas du med warfarin eller ska genomgå operation, konsultera din läkare/ sjuksköterska innan du börjar använda omega-3. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Innehåll

Innehåll per 2 kapslar:
Fiskolja 1580 mg
Omega-3-fettsyror* 1027 mg
- varav EPA 320 mg
- varav DHA 553 mg
Folsyra 400 µg (200%**)
Vitamin D 10 µg (200%**)
*som triglycerider
** % av Dagligt referensintag (DRI)
EPA = eikosapentaensyra
DHA = dokosahexaensyra

Ingredienser: Koncentrerad FISKolja, gelatin (nötkreatur), ytbehandlingsmedel (neutral metakrylatsampolymer, natriumalginat, talk, hydroxipropylcellulosa, polyetylenglykol), fuktighetsbevarande medel (glycerol, sorbitol), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), färgämne (riboflavin), vitamin D (kolekalciferol), folsyra (pteroylmonoglutaminsyra), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 149,25 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?