Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Närokällan Krillolja 60 kapslar
33%

Närokällan Krillolja 60 kapslar

Kampanj slutar 2024-06-16
Finns i lager
279 kr
186,75 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Krillolja från Närokällan (tidigare Bättre Hälsa) innehåller krill, ett räkliknande skaldjur som finns i överflöd i Antarktis. Krillen fångas i kristallklart, rent, iskallt vatten utan föroreningar och är en väldigt bra källa till omega 3, då DHA/EPA är bunden till fosfolipider. Fosfolipider är en grupp av fetter som är uppbyggda på samma sätt som cellmembranen. Detta gör omega-3 från krill mer biotillgänglig än omega-3 från fisk som består av triglycerider.

• EPA & DHA bidrar till hjärtats normala funktion

• Kolin bidrar till normal homocysteinmetabolism och lipidmetabolism

• Kolin bidrar till upprätthållandet av normal leverfunktion

• Kolin bidrar till normal homocysteinmetabolism

• Kolin bidrar till normal lipidmetabolism

Fosfolipider, och därmed de viktiga omega-3 fettsyrorna EPA/DHA, tas upp direkt genom tarmväggen. Därför behöver man mindre kapslar vilket gör det lättare att svälja. Fosfolipider är både fett- och vattenlösliga, är lättsmälta och på så vis uppstår ingen fisksmak efter intag av kapslarna. Omega-3 från krill kan absorberas direkt in i blodet utan att brytas ned av matsmältningssystemet och studier har visat en absorption på upp emot 95%.

Krillolja är rik på den naturliga antioxidanten astaxanthin och det behövs därför inga extra tillsatser, då astaxanthin är naturligt konserverande. Den djupröda färgen på kapslarna beror på det höga innehållet av astaxanthin.

Produktfakta
Dosering & Användning
Tag 2 kapslar per dag. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Rådfråga läkare om du tar blodförtunnande läkemedel eller har nedsatt koagulationsförmåga. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.
Innehåll

Innehåll per 2 kapslar:
Krillolja (SuperbraKrill™) 1180 mg
- varav Omega-3 315 mg
- varav EPA (Eikosapentaensyra) 178 mg
- varav DHA (Docosahexaensyra) 82 mg
Fosfolipider 660 mg
Kolin 82,5 mg

Ingredienser: (SuperbraKrill™), kapsel (FISKgelatin, glycerol, sorbitol, vatten).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 199,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?