Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
 • Holistic Omega-3 Algolja 60 kapslar
 • Holistic Omega-3 Algolja 60 kapslar
 • Holistic Omega-3 Algolja 60 kapslar
 • Holistic Omega-3 Algolja 60 kapslar
 • Holistic Omega-3 Algolja 60 kapslar
 • Holistic Omega-3 Algolja 60 kapslar
Vegan

Holistic Omega-3 Algolja 60 kapslar

Finns i lager
269 kr
 • Högkvalitativt omega-3-tillskott från alger
 • Främjar hjärthälsa och mentalt välbefinnande
 • Naturlig källa utan fisksmak
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Vegansk algolja i små, mjuka och lättsvalda kapslar med de essentiella omega-3-fettsyrorna DHA och EPA. En dagsdos av Holistic Omega-3 algolja ger 1000 mg algolja, varav 333 mg DHA och 167 mg EPA. Holistic vegansk omega-3 algolja innehåller en direkt form av de essentiella omega-3-fettsyrorna EPA och DHA. EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt sammantaget intag av 250 mg EPA och DHA. DHA bidrar även till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal synförmåga, vilket uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA.

 • Bidrar till hjärtats och hjärnans normala funktion samt till normal synförmåga
 • 100 % växtbaserad omega-3, utan några miljögifter och marina föroreningar
 • Små, mjuka och lättsvalda vegetabiliska kapslar utan eftersmak av fisk
 • Fri från onödiga tillsatser

Algolja är en utmärkt källa till omega-3, eftersom fiskar faktiskt inte själva kan producera omega-3, utan får sitt omega-3 innehåll genom att äta mikroalger i havet. Oljan utvinns från odling av mikroalgen Schizochytrium sp i rent vatten. Eftersom algen odlas under kontrollerade förhållanden i slutna behållare och renas, är den fri från föroreningar och miljögifter.

Omega-3 är en essentiell fettsyra, vilket innebär att den är absolut nödvändig för våra kroppar men inte möjlig för kroppen att själv producera. Vi behöver därför se till att få i oss tillräckliga mängder via maten. I dagens moderna kost får vi oftast i oss för mycket omega-6 och för lite omega-3. Båda dessa fettsyror är essentiella och oerhört viktiga, men de måste vara i balans. Det är dock vanligt med ett betydande överskott av omega-6.

Produkten är 100% veganvänlig. Holistics burkar är gjorda av 96 procent biobaserad plast.

Produktfakta
Dosering & Användning

Tag 2 kapslar per dag. Gravida och ammande 1 kapsel per dag. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Tänk påvikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll

Innehåll per 1 kapsel / per 2 kapslar:
Algolja 500 mg / 1000 mg
varav omega-3 275 mg / 550 mg
varav DHA 167 mg (*) / 333 mg (*)
varav EPA 83 mg (*) / 167 mg (*)

*Naturliga variationer förekommer.

Ingredienser: Algolja (Schizochytrium sp.), kapselskal (modifierad stärkelse, glycerol, karragenan (Chondrus crispus)), solrosolja, arom (rosmarinextrakt), antioxidationsmedel (tokoferoler, askorbylpalmitat.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 269 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?