Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Great Earth Lecithin 120 kapslar
20%
Vegan

Great Earth Lecithin 120 kapslar

Kampanj slutar 2024-06-16
Finns i lager
189 kr
151,20 kr
  • Naturlig hjärn- och leverstöd
  • Rik på essentiella näringsämnen
  • Kapslar för enkel och daglig konsumtion
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Lecithin är ett fettämne som finns i alla kroppens celler, framförallt i hjärnan som till stor del består av lecithin. Fettsyrorna som finns i lecithin är därför viktiga för sånt som minne, koncentration och inlärning. Great Earths lecithin kommer från solros och är en naturlig källa till fosfolipider vilket våra cellmembran är uppbyggda av.
Produktfakta
Dosering & Användning
Rekommenderat intag: 1-2 kapslar dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel / per 2 kapslar:
Lecitin 600 mg / 1200 mg

Ingredienser: Solroslecitin, vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), riskliolja, antioxidationsmedel (alfa-tokoferol), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 151,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?