Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir Omega-3 forte 132 kapslar
30%

Elexir Omega-3 forte 132 kapslar

Kampanj slutar 2024-06-16
Finns i lager
145 kr
101,51 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Elexir Omega-3 forte är ett högkvalitativt kosttillskott med en hög koncentration av omega-3 fettsyror i triglyceridform som bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion, synförmåga och hjärtfunktion. Elexir Omega-3 forte är tillverkad av fiskolja av högsta kvalitet i Norge och är fri från tungmetaller och andra föroreningar. Dessutom är fiskoljan i Omega-3 Forte certifierad av den oberoende organisationen ”Friends of the sea” som säkerställer hållbart fiske och sociala ansvar.

Varje kapsel innehåller 70% omega-3 fettsyror vilket gör att du får i dig den rekommenderade dagsdosen genom 1-2 kapslar per dag. Kapslarna ligger i en burk täckt med UV-skydd som skyddar kapslarna mot solljus. Kosttillskottet passar alla som vill öka sin konsumtion av omega-3 fettsyror och bibehålla en god hälsa.

Produktfakta
Dosering & Användning

Rekommenderat dagligt intag för vuxna: 1-2 kapslar. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk påvikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll

Innehåll per 1 kapsel / per 2 kapslar:
Varav Omega-3 (Triglyceridform) 630 mg / 1260 mg
Varav EPA (Eikosapentaensyra) 300 mg / 600 mg
Varav DHA (Dokosahexaensyra) 200 mg / 400 mg
Varav DPA (Dokosapentaensyra) 30 mg / 60 mg
Övriga Omega-3 fettsyror 100 mg / 200 mg
Rosmarinextrakt (Oxy’less®) 5 mg / 10 mg   

Ingredienser: FISKolja, gelatin (bovint), stabiliseringsmedel (glycerol), antioxidationsmedel (rosmarinextrakt/rosmarinus officinalis L./Oxy’less®), aqua pur.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 108,75 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?