Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
VitaFiner Omega 3 från Alg med fruktsmak 30 st tuggisar

VitaFiner Omega 3 från Alg med fruktsmak 30 st tuggisar

Finns i lager
129 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

VitaFiner Omega 3 från Alg är ett kosttillskott för barn med svag smak av frukt. Kosttillskott med Omega 3 (DHA) och fyra olika vitaminer bestående av B3, B6, B12 och kolin. En tuggis innehåller 50 mg DHA. DHA är en fettsyra som bidrar till att bibehålla hjärnans, hjärtats och synens normalfunktion.

Vitamin B6 bidrar till nervsystemets och immunsystemets normala funktion. Tuggisarna innehåller även vitamin B12 som bidrar till normal bildning av röda blodkroppar samt kolin som bidrar till att bibehålla normal leverfunktion. Omega 3-oljan kommer ifrån algolja istället för fiskolja och har därmed ingen fisksmak utan är smaksatt med körsbär och tropisk frukt. 30 tuggisar. 

  • Kosttillskott för barn (och vuxna) med Omega 3 (DHA) från algolja

  • Svag fruksmak av körsbär och tropisk frukt

  • Innehåller även vitaminerna B3, B6, B12 och kolin  

Produktfakta
Dosering & Användning
1 om dagen för barn. 2 för vuxna.
Innehåll

Omega-3 olja (DHA) från mikroalgen Schizochytriumsp., surhetsreglerande medel (citronsyra), kolinbitartrat, C-vitamin(L-askorbinsyra), Färgämnen av frukt och grönsaker i mat (svart vinbär och morot), Glukos sirap, socker, gelatin(bovine), Niacin (nikotinamid), Naturliga aromämnen (körsbär och tropisk frukt), Vegetabilisk olja (palm), B6 (pyridoxinhydroklorid), B12 (cyanokobalamin), Ytbehandlingsmedel (Karnauba-och Bivax). 

Deklaration per 1st
DHA 50 mg 
Kolin 35 mg
C-Vitamin 30 mg
Vitamin B3 9 mg 
Vitamin B6 1 mg
Vitamin B12 1,5 µg

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 103,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?