Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Vimse

Vimse

Vimse har allt för ett eko och reko liv med småbarn! Deras tygblöjor, amningsinlägg och tvättlappar går att använda flera gånger om och är gjorda av ekologisk bomull. Deras återanvändningsbara produkter har gjort stor succé och uppskattas av både föräldrar och barn! Här hittar du allt från Vimse!

Ekologiskt och svensktillverkat

Vimse fokuserar på smarta och hållbara produkter för föräldrar och vuxna. Vimse har allt för småbarnen, som tygblöjor och återanvändningsbara tvättlappar. De har också amningsinlägg, swaddling filtar och tvättbara bomullspads.

Vimse startades när grundaren Marie Walleberg hade ett barn med blöjeksem. Hon kom fram till att en blöja i ekologisk och mjuk bomull löste problemet och eksemen försvann. Hon fortsatte göra bomullsblöjor och de blev snabbt populära bland hennes vänner och bekanta.

Blöjornas framgång fick Marie att tänka på vilka andra produkter hon kunde göra av bomull. Hon testade sig fram med tygbindor och tvättlappar och sortimentet växte snabbt. Idag finns det mesta inom hygien och intimvård för både vuxna och barn i helt ekologisk bomull.

Huvudkontoret finns än idag på Gotland, precis som när det startades 1988. Blöjorna och produkterna säljs dock över hela världen och uppskattas av både föräldrar och barn. Den ekologiskt odlade bomullen som används är skonsam både mot miljön och din hud.

Återanvändningsbara produkter, speciellt ekologiska sådana, är snällare mot miljön eftersom det blir mindre skräp och sopor. Dessutom blir det billigare eftersom en flergångsblöja kan användas många gånger om! Alla produkter tvättas enkelt i tvättmaskinen och håller sig fina även efter många tvättar.

Allt för småbarn från Vimse

Vimse är mest kända för sina tygblöjor som är gjorda i ekologiskt odlad bomull. De är enkla att använda och har en effektiv läckagebarriär kring benen. Blöjan håller tätt tack vare ett skyddande lager av laminerad polyester. Det vändbara inlägget gör att du kan välja om du vill ha microfleece eller bomull närmst din babys hud!

För de lite äldre barnen finns de populära Vimse Training Pants, en mix mellan blöja och underkläder. Träningsblöjorna fångar upp de första dropparna innan barnet själv kommer på att det är dags för ett toalettbesök. Det blir också lite blött utan att läcka, vilket kan ge barnet en indikation om att det är dags att gå på toa.

Tvätta av barnet, eller dig själv, med en tvättlapp i mjuk bomull. Även dessa går att tvätta i maskin flera gånger om och funkar både torra och fuktade. Fukta gärna tvättlappen och använd lite mild tvål för en skonsam och effektiv hygientvätt!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
26 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 17
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
ansiktsrengöring
barnleksaker
blöjor & våtservetter
hudvård för barn
mens
ansiktsrengöring 1
barnleksaker 3
blöjor & våtservetter 21
hudvård för barn 1
mens 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
ekologisk 17
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
alla hudtyper 1
Visa alla
Visa färre