Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Victor Vaissier

Victor Vaissier har en lång historia som ett varmt omtalat tvålvarumärke som har varit en tvålleverantör till bland annat kungen av Belgien och Rumäniens styre. Victor Vaissier såg dagens ljus år 1889 i Paris och hade tidigt förstått kopplingen mellan tvålanvändning och god hygien. Detta lade grunden för de 20 olika dofterna Victor tog fram, men trots det så gick företaget i konkurs.

Det var först flera år senare, år 2014 som rättigheterna till namnet köptes och Victor Vaissiers varumärke och vision att erbjuda konsumenter väldoftande och vårdande hygienprodukter började sin återuppbyggnad. 

Idag så är Victor Vaissier ett varumärke som andas lyx på både insidan och utsidan av produkterna. De noga utvalda ingredienserna och dofterna från blommor och örter ger en ny dimension till sina sinnen. Victor Vaissiers vision att skönhet är något som finns på insidan är en viktig grundpelare som tar varumärket framåt och in i våra badrum som en stilfull inredningsdetalj.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
14 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 1
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
doftljus & doftpinnar
handtvål
hudkräm & body lotion
torra händer
doftljus & doftpinnar 4
handtvål 6
hudkräm & body lotion 4
torra händer 4
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
vegan
vegan 1
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
alla hudtyper 8
Visa alla
Visa färre