CAPITAL SOLEIL DRY TOUCH 50ML
1/1
Vichy

Vichy Ideal Soleil Dry Touch Face SPF 30, 50 ml

Smörj alltid in ansiktet med solskydd, varje dag, året runt! Solens strålar är fortfarande skadliga för huden även om det är molnigt, höst eller vinter. Läs mer
149 kr
(rek.pris 169 kr)
Finns i lager 

Produktinformation

Beskrivning

Smörj alltid in ansiktet med solskydd, varje dag, året runt!

Solens strålar är fortfarande skadliga för huden även om det är molnigt, höst eller vinter. Det är oftast här som huden tar som mest skada då man struntar i att smörja in sig men använder du Vichy Idéal Soleil Dry Touch Mattifying SPF 30 under sminket varje dag håller du den känsliga huden i ansiktet skyddad året runt.

Varför ska jag välja detta solskydd?

Vichy Idéal Soleil Dry Touch Mattifying SPF 30 ger ansiktet ett högt skydd mot solens strålar samtidigt som krämen har en mattgörande effekt på huden. Krämens Dry Touch-effekt förhindrar att huden bli blank och den lätt parfymerande formulan gör huden mjuk och torr då den absorberas snabbt.

Varför är solskyddet så bra?

Solkrämen från Vichy täpper inte igen porerna, den är fotostabil, har ett bredspektrat filtersystem med Mexoryl som ger ett effektivt skydd mot UVA- och UVB-strålar.

Alla produkter från Vichy innehåller det thermalska källvattnet från Vichy som har en lugnande effekt på huden. Det här solskyddet är hypoallergen, speciellt testad för den känsliga huden under noggrann dermatologisk kontroll och är helt utan parabener.

Innehållsförteckning Dosering & användning

Köps ofta tillsammans

Varumärke Vichy
Kategori Ansikte > Solskydd för ansiktet Ansikte
EAN 3337871323196
Förpackningsstorlek 50 ml
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto

Hej! 

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 10 %!

Fantastiska erbjudanden varje vecka!

Vänta...

Tack!

För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!