Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Vetekudden
Eko
Scandinavian Blonde

Vetekudden

Finns i lager
169 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är en CE-medicintekniskt produkt.
Beskrivning
Vetekudden är framtagen för att göra användaren varm och avslappnad. Den lindrar värk i muskler och leder, speciellt vid ont i nacken. En vetekudde kan hjälpa vid stress, muskelsträckningar, nackspärr och nackont och lindrar vid ryggont, magont och mensvärk. Vetekudden är sydd i lin och bomull för bästa hållbarhet och fodralet går att tvätta i 60°C. Kudden innehåller ekologiskt och KRAV-odlat svenskt vete. Storlek ca 52 x 18 cm.
Produktfakta
Varumärke
Scandinavian Blonde
EAN
7350028220045
Förpackningsstorlek
1 st
Dosering & Användning
VARM KUDDE Efter uppvärmning i ugn eller microugn läggs kudden på den del av kroppen där man känner smärta. Värmen och tyngden från vetet gör att muskeln slappnar av varmed blodcirkulationen ökar i området, därmed lindras spänningar och värk. KYLD KUDDE Vetekudden kan även användas kyld. Efter några timmar i frysen är vetekudden klar för att användas på svullnader och blåmärken. Ger svalka vid hög feber. Vid korrekt användning har vetekudden ingen sista förbrukningsdag. Då kudden inte är kemiskt behandlat är det av vikt att den förvaras rätt. Om kudden inte används under en längre period bör innerkudden läggas i en plastpåse och förvaras i frysen.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 160,55 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?