Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Vaxol

Vaxol

Vaxol är ett naturligt och skonsamt sätt att behandla problem med öronvax och klåda i öronen. Renad olivolja återfuktar, vårdar och skyddar dina öron samtidigt som det löser upp öronvax och vaxproppar. Vaxol öronspray kan användas både som direktbehandling och i förebyggande syfte. Här kan du köpa Vaxol öronspray!

Naturlig och skonsam behandling

Vaxol innehåller 100% farmaceutiskt renad olivolja, vilket ger en mycket ren och naturligt skonsam produkt. Olivolja har använts i flera hundra år för sina vårdande och antiinflammatoriska egenskaper. Vaxol bidrar till återfuktad, frisk och mjuk hud, även i örat. Dessutom är olivolja utmärkt för att lösa upp öronvax och vaxproppar!

Många gånger beror klåda i öronen på torr hud eller öronvax som inte kommit ut ur örat. Olivoljan i Vaxol löser upp öronvaxet så det rinner ut lättare och minskar resterna som kan orsaka besvär. Dessutom återfuktar det huden och minskar på så vis klåda som orsakas av torr hud.

Olivoljan lägger sig som ett skyddande lager över huden och minskar avdunstningen. Huden återfuktas, blir mjuk och smidig och håller sig friskare. Den blir också mer motståndskraftig mot bakterier, som även de kan orsaka klåda.

Vaxol har en unik sprayflaska, vilket underlättar dosering och applicering. En dos motsvarar en sprayning, ca 0,05 ml. Det är tillräckligt mycket för att ge effekt, men tillräckligt lite för att slippa kladd. Vaxol behöver inte heller torkas av eller sköljas bort, eftersom det verkar under en längre tid.

Friska öron med Vaxol

Tack vare sitt rena innehåll kan Vaxol användas även i förebyggande syfte. Vaxol innehåller inget som kan störa huden eller kroppens naturliga funktioner. Däremot underlättar den örats egna process genom att göra öronvaxet mer lättflytande. Vaxet rinner då ut enklare och örat håller sig naturligt rent, precis som det är tänkt!

Vaxol kan också användas när du eller ditt barn har problem med exempelvis vaxproppar i öronen. Vaxproppar är en vanlig orsak till vårdbesök, men går enkelt att behandla hemma med Vaxol. Spraya 1–2 gånger i örat morgon och kväll i 4–5 dagar för att få bort vaxproppen. Förebygg sedan nya vaxproppar med 1–2 sprayningar i öronen 1–2 gånger i veckan.

Om du har klåda i öronen så kan du spraya 1–2 gånger vid behov, eller regelbundet 1-2 gånger i veckan. Du som använder hörapparat kan använda Vaxol på kvällen för att det ska få verka under natten. På så vis stör inte Vaxol hörapparaten när du använder den på morgonen.

Vaxol kan med fördel användas regelbundet och i förebyggande syfte eftersom det är skonsamt och inte stör kroppens naturliga funktioner. Vaxol ska inte torkas eller sköljas bort från örat eftersom det verkar över tid. Torka av med papper eller handduk om Vaxol kommer på utsidan av örat för att minska kladd.

Vaxol kan användas av vuxna och barn som är äldre än ett år.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
1 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
öronbesvär
öronbesvär 1
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
flytande
flytande 1
Visa alla
Visa färre
Vaxol Öronspray 10 ml
109 kr (Rek.pris 145 kr)