Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
V6 Junior Bubble Gum Jordgubb 5 st
V6

V6 Junior Bubble Gum Jordgubb 5 st

Finns i lager
10 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

V6 Junior Strawberry är ett sockerfritt bubbelgum med en god smak av jordgubb och innehåller xylitol. Sockerfritt tuggummi hjälper till att skydda dina tänder då det bidrar till att neutralisera placksyror. Det perfekta valet för barnen! V6 är ett svenskt varumärke med funktionella tuggummin som är bra för tänderna.

Den gynnsamma effekten uppnås när 1 bit tuggummi tuggas i minst 20 minuter, 3 gånger om dagen efter mat eller dryck. Avnjutes som en del av en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan.

Produktfakta
Varumärke
EAN
57055176
Förpackningsstorlek
5 st
Innehåll
Ingredienser: Sødestoffer/Sötningsmedel (Maltitol, Sorbitol, Xylitol, MALTitolsirup, Acesulfam K, Sukralose), Gummibase, Fugtighedsbevarende middel (E422), Aromaer, Emulgatorer/Emulgeringsmedel (Solsikke/Solros lecithin, E472a), Syre (E330), Antioxidant/Antioxidationsmedel (E321), Farver/Färgämnen (E120, E171, E161b).
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 10 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?