Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Urbanista

Urbanista

Den svenska hörlurstillverkaren Urbanista har tagit sitt namn efter den urbana miljö som de tillverkar sina produkter för. Företaget står för moderna och användarvänliga hörlurar för människor i rörelse.

Urbanista har haft de stora städerna som inspirationskälla när de har utformat de innovativa hörlurarna. För att uttrycka sin kärlek till världens största städer har de namngivit produkterna efter dem.

Med passion för färg, form och en mobil livsstil ha de lyckats att designa en unik kollektion för liv i rörelse.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
6 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
praktiska hjälpmedel
träningsredskap
praktiska hjälpmedel 4
träningsredskap 6
Visa alla
Visa färre

Urbanista Stockholm till bästa pris - snabbt och fraktfritt!

Urbanista Stockholm är mycket prisvärda och ger dig total rörelsefrihet! Det snygga laddningsfodralet som medföljer ger dig ytterligare 3 laddningar som vardera varar upp till 3,5 timmar. Med 14 timmars total speltid och ett smidigt fodral som lätt får plats i fickan är Urbanista Stockholm ett utmärkt val för dig som pratar mycket i telefon, lyssnar på podd, musik eller ljudbok. Finns i flera olika färger!

Dubbla mikrofoner på högra luren för optimal ljudkvalitet. Telefonsamtal med steroljud och Bluetooth 5.0. Touch-, volym- och musikkontroll. Röststyrning för Siri & Google Now. Kompatibel med Android och iOS. Pris: 899 kr. inklusive frakt och supersnabb leverans!