Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
TRIKEM RADITAL Liniment Gel 250 ml

TRIKEM RADITAL Liniment Gel 250 ml

Finns i lager
119 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
Sveriges mest sålda liniment, använt på djur och människor i över 60 år. Radital Liniment är ett effektivt, dubbelverkande liniment som lokalt verkar för att öka blodgenomströmningen, förkorta återhämtningstiden och ge lindring vid tillfällig smärta. Massera in Radital liniment på det utsatta området för att ge hästens de bästa förutsättningarna att prestera optimalt. Radital liniment ger initialt en kylande effekt för att sedan övergå i en långvarig värme. Radital liniment anses som marknadens mest effektiva liniment och kan användas i syfte att förebygga och lindra besvär i muskler, senor och leder. Används flitigt inom elitidrotten både på häst, hund och humansidan.
Produktfakta
Varumärke
EAN
7394244101399
Förpackningsstorlek
250 ml
Dosering & Användning
Massera in på det utsatta området efter träning, vid smärtande eller ömma muskler. Kan med fördel användas på gallor. Kan användas före fysisk ansträngning i syfte att öka värmen till musklerna, öka smidigheten och förebygga skador. Bör ej appliceras på sår eller skadad hud. Obs! Var försiktig vid bandagering på djur. Felaktig användning kan ge blistringseffekt.
Innehåll
Innehåll:Aqua, Alcohol denat., Menthol, Camphor, Eucalyptol, Carbomer, CI.19140
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 119 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?