Toppík Root Touch Up Spray Dark Brown 98 ml
1/1
Toppík

Toppík Root Touch Up Spray Dark Brown 98 ml

Root Touch Up Spray är produkten för dig som helt enkelt inte har lust eller tid att springa till frisören en gång i månaden eller färga håret själv för att täcka en tråkig utväxt eller gråa hår. Läs mer
179 kr
(rek.pris 199 kr)
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen.
Tillfälligt slut - fråga vår kundtjänst om alternativ! 

Produktinformation

Beskrivning

Root Touch Up Spray är produkten för dig som helt enkelt inte har lust eller tid att springa till frisören en gång i månaden eller färga håret själv för att täcka en tråkig utväxt eller gråa hår.

Med denna effektiva spray löser du problemet på bara några sekunder, och resultatet håller i sig ända tills du tvättar håret nästa gång. Toppik Root Touch Up är otroligt läppapplicerad och smälter in perfekt med din befintliga hårfärg och hårstruktur. Den specialutformade airbrush-applikatorn fördelar produkten med precision för ett jämnt och naturlig resultat utan att verka nedtyngande på håret.

Sprayen passar alla hårtyper och vare sig du har tunt, tjockt eller medeltjockt hår. Säg hejdå till omfattande planering av frisörbesök och införskaffa denna ypperligt smidiga vardagslösning!

  • Täcker utväxt på sekunder
  • Snabbtorkande
  • Lättanvänd
  • Resultatet sitter i tills du tvättar håret med schampo
  • Passar alla hårtyper
Dosering & användning
Varumärke Toppík
Kategori Hår > Styling > Hårspray
EAN 667820200630
Förpackningsstorlek 98 ml
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!