Meny
Mina recept Mina fullmakter, barn och djur Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
TILLVAL FOLSYRA 100ST

TillVal Folsyra 100 tabletter

Finns i lager
52 kr
Hämta ut dina recept med fri frakt
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

TillVal Folsyra är ett kosttillskott som är speciellt framtaget för att möta behoven hos gravida och ammande kvinnor. Detta kosttillskott kan också vara till nytta för dig som har en ensidig kost eller äldre personer som har problem med att få i sig tillräckligt med näring.

Under graviditeten genomgår barnet flera kritiska utvecklingsfaser som kräver extra tillskott av folsyra. TillVal Folsyra är utformat för att tillhandahålla den viktiga folsyran som behövs för att stödja barnets utveckling. Dessutom behöver modern även ett extra tillskott av folsyra under amningen eftersom folsyra överförs till barnet via modersmjölken.

Varje tablett av TillVal Folsyra innehåller 500 mikrogram folsyra, vilket är i linje med de rekommenderade dagliga intaget per dag från Socialstyrelsen och Livsmedelsverket.

EAN
7315692055102
Förpackningsstorlek
100 st
Dosering & Användning Rekommenderad dos: 1 tablett dagligen.
Innehåll 1 tablett innehåller 500 mikrogram folsyra (250% av DRI) DRI = Dagligt Referensintag Ingredienser: Fyllnadsmedel (kalcium-karbonat, Mikrokristallin cellulosa, Karboximetylcellulosa), Klumpförebyggande medel (Magnesiumsalter av fettsyror, Kiseldioxid), Pteroylmonoglutaminsyra (Folsyra).
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 52 kr