Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Thorne Sacro-B (250 mg Sacc. boulardii) 60 kapslar

Thorne Sacro-B (250 mg Sacc. boulardii) 60 kapslar

Finns i lager
519 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Saccharomyces boulardii är en gynnsam jästsort som liknar bryggerijäst (Saccharomyces cerevisiae) och är en källa till B-vitaminer. Sacro B från Thorne innehåller minst 5 miljarder gynnsamma jästorganismer per kapsel.
Varumärke
EAN
693749757030
Förpackningsstorlek
60 st
Ursprungsland
USA
Dosering & Användning 1 kapsel 1-3 ggr/dag (doser per burk: 60 st). Dagsdosen bör ej överskridas. Kosttillskottet bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras ordentligt stängd på en sval och torr plats, oåtkomligt för barn. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel:
Saccharomyces boulardii* 250 mg 

*Innehåller minst 5 miljarder CFU-enheter per kapsel

Ingredienser: Saccharomyces boulardii, riskli, kapsel av hydroxipropylmetylcellulosa, kalciumsalt från fettsyra (stabiliseringsmedel), kiseldioxid (fyllnadsmedel).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 519 kr