Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Thorne Quercenase (Bromelain & Quercetin Chalcone) 60 kapslar

Thorne Quercenase (Bromelain & Quercetin Chalcone) 60 kapslar

Finns i lager
681 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

I Quercenase kombineras Thorne Research's patenterade quercetin chalcone med bromelain för förstärkt absorption och förhindrande av prostaglandiner. Thornes varumärke för vattenlösligt quercetin är Quercetin Chalcone. Dess användning i denna produkt är skyddad under U.S. patent nr. 5.977.184.

Quercetin förekommer naturligt i frukt, grönsaker och bär och är ett gult färgämne som ger frukt, grönsaker och bär sin färg. Quercetin är vanligt i lök, citrusfrukter, vindruvor och äpplen. Bromelain är ett proteinnedbrytande enzym som utvinns ur ananas. Bromelain hjälper till vid inflammation och svullnad samt lindrar allergiska reaktioner mot exempelvis björk- och gräspollen. 

Produktfakta
Varumärke
EAN
693749332022
Förpackningsstorlek
60 st
Ursprungsland
USA
Dosering & Användning
1 kapsel 3 ggr/dag. Dagsdosen bör ej överskridas. Kosttillskottet bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Denna produkt är ej utspädd med laktos. Förvaras ordentligt stängd på en sval och torr plats, oåtkomligt för barn.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel:
Quercetinfytosom (komplex av extrakt från Sophora japonica (blomma) och fosfolipider från solros) 250 mg
Bromelain* 100 mg
L-leucin 50 mg

*Bromelain kommer från ananasplanta (Ananus comosus)

Ingredienser: Komplex av extrakt från Sophora japonica och fosfolipider från solros, bromelain, L-leucin, kapsel av hydroxipropylmetylcellulosa, mikrokristallin cellulosa (stabiliseringsmedel), kiseldioxid (fyllnadsmedel).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 681 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?