Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Thorne Metabolic Health 120 kaplar

Thorne Metabolic Health 120 kaplar

Finns i lager
719 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Thorne Metabolic Health innehåller bergamott och curcuminoid i fytosomform. Bergamott är en växt i citrusfamiljen med apelsinliknande frukter. Det är den som ger arom till Earl Grey-te. I Thornes Metabolic Health ingår bergamott och curcumin i fytosom form, vilket ger mycket god absorption.
Produktfakta
Varumärke
EAN
693749013167
Förpackningsstorlek
120 st
Ursprungsland
USA
Dosering & Användning
Tag 2 kapslar 2 gånger dagligen. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras ordentligt stängd på en sval och torr plats, oåtkomligt för barn. Gravida, kontakta en kvalificerad hälsorådgivare före användning av denna produkt. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per 2 kapslar:
Bergamottfytosom (extrakt från Citrus bergamia (juice) och fosfolipider från solros) 500 mg
Kurkuminfytosom (komplex av extrakt från Curcuma longa (rot) och fosfolipider från solros) 250 mg

Övriga ingredienser: Kapsel av hydroxipropylmetylcellulosa (från barrträd), kalciumlaurat (kalciumsalt från fettsyra) (stabiliseringsmedel), kiseldioxid (fyllnadsmedel).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 575,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?